18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – VVV-Venlo voorspelling – wedden, quotes en tip 6 oktober 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: PSV – VVV-Venlo, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 6 oktober 2018, 19.45 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.17

Het nog ongeslagen PSV ontvangt in eigen huis het stugge VVV-Venlo. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op PSV – VVV-Venlo.

Louter overwinningen

PSV is bezig aan een geweldig seizoen in de Eredivisie. Na zeven gespeelde wedstrijden hebben de Eindhovenaren alles nog gewonnen. Ze staan daardoor met 21 punten op de eerste plaats.

De ploeg van Mark van Bommel wist in die zeven wedstrijden ook al 26 keer te scoren. Ook dat is het meeste van alle clubs in de Eredivisie. Wedden op het feit dat PSV in beide helften scoort levert dan ook een lage quotering op van 1.52.

PSV liet ook tegen Ajax zien dat het zeker kanshebber is voor de landstitel. De Amsterdammers konden vrijwel de gehele wedstrijd geen vuist maken en PSV won dan ook verdiend met 3-0. De Eindhovenaren staan op het punt om een record te evenaren, namelijk dat van Eric Gerets. In 1999 wist hij namelijk als trainer de eerste acht competitieduels winnend af te sluiten.

PSV kwam afgelopen woensdag voor de tweede keer in actie in de Champions League. Het kreeg bezoek van het Italiaanse Internazionale. PSV kwam op voorsprong door een prachtig schot in de kruising van Pablo Rosario. De Eindhovenaren konden deze voorsprong echter niet vasthouden en mede door een matig optreden van keeper Jeroen Zoet werd er uiteindelijk met 1-2 verloren. PSV staat dus na twee wedstrijden met nul punten onderaan in groep B. Het zal de volgende wedstrijd, uit bij Tottenham Hotspur, moeten winnen om zicht te blijven houden op de volgende ronde.

Verrassing

VVV-Venlo is een van de verrassingen in dit Eredivisie-seizoen. De Venlonaren promoveerden in het seizoen 2017-2018 naar de Eredivisie en eindigden dat seizoen op de vijftiende plek. Nu staat het er heel anders voor in Venlo. VVV bezet namelijk de zesde plek op de ranglijst en dat is op zijn minst verrassend te noemen.

Van de zeven wedstrijden won VVV er tot dusver drie. Daarnaast verloor het er twee en speelde het er ook twee gelijk. Het gaat de Limburgers voornamelijk in de uitduels voor de wind; er werd namelijk met 0-1 bij Willem II gewonnen en met 1-2 bij De Graafschap. Op bezoek bij FC Utrecht bleef het bij een 1-1 gelijkspel. Zeven van de elf punten werden dus op vreemde bodem behaald. De bookmakers geven VVV-Venlo echter niet veel kans op een resultaat in Eindhoven. Bij een Limburgse zege krijg je namelijk 12.50 keer je inzet terug. De overige quoteringen voor de wedstrijd PSV – VVV-Venlo zijn als volgt: 6.85 bij een gelijkspel en 1.17 bij een overwinning van PSV.

VVV-Venlo krijgt dit seizoen betrekkelijk weinig goals tegen. Pas vijf keer werd de Venlose verdediging gepasseerd. Alleen PSV (drie goals tegen) en Ajax (vier goals tegen) kregen minder tegentreffers te verwerken.

Onderlinge resultaten

PSV – VVV-Venlo stond 21 keer eerder op de rol in de Eredivisie. Van die 21 ontmoetingen wist PSV er zestien te winnen, tegenover twee zeges voor VVV. Voor die twee Limburgse zeges moeten we een flinke stap terug in de tijd. In 1956 en 1958 zegevierden de Venlonaren beide keren met 1-0 over PSV.

Vorig seizoen werd het 3-0 door goals van Marco Van Ginkel (2 keer) en Hirving Lozano.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij PSV kan men nog steeds niet beschikken over Ryan Thomas. De middenvelder staat aan de kant met een knieblessure.

Bij VVV-Venlo is er niemand afwezig of geblesseerd.

PSV – VVV-Venlo tip

PSV lijkt dit seizoen niet te stoppen als het gaat om het winnen van wedstrijden. Het treft met VVV-Venlo echter wel een stugge tegenstander die vooral buitenshuis uitstekend presteert. Toch zijn de Eindhovenaren over het algemeen beter dan de Limburgers. De beste PSV – VVV-Venlo tip is dat PSV wint met een quotering van 1.17 bij Toto.

PSV – VVV-Venlo Eredvisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.17
Gelijkspel: 6.85
Winst VVV-Venlo: 12.50