18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – RKC Waalwijk voorspelling – wedden, quotes en tip 30 oktober 2018

Dirk Maas

PSV – RKC Waalwijk, KNVB Beker wedden
Aanvang: dinsdag 30 oktober 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: PSV wint met handicap -2
Bookmaker:Toto
Quote: 1.87

PSV hield ook tegen FC Groningen het maximum aantal punten intact. Voordat de Eindhovenaren weer aantreden in de Eredivisie wacht eerst het bekerduel met RKC. Dit is onze voorbeschouwing met bijbehorende wedtips en quotes.

Een gewijzigde samenstelling

Opnieuw sleepte PSV een uitzege in de Eredivisie 2018/19 voor de poorten van de hel weg. Denzel Dumfries schoot een paar minuten voor tijd de koploper naar een bevrijdende 1-2 zege in Groningen. Daarmee hebben de Eindhovenaren ook na de 10e speelronde nog het maximum aantal punten behaald.

De kans dat PSV met nagenoeg dezelfde samenstelling aantreedt in het bekerduel tegen RKC lijkt klein. In de eerste ronde kwam PSV uit tegen Excelsior Maassluis. Mark van Bommel stelde toen geen enkele speler uit zijn A-elftal op. Wellicht zullen nu wel enkele basisspelers aan de aftrap verschijnen omdat RKC een tegenstander van een iets zwaarder kaliber is.

In feite is het een ongelijke strijd: de ongenaakbare koploper van de Eredivisie tegen de nummer 15 van de Eerste Divisie. PSV won dit seizoen al zijn thuisduels met minimaal drie doelpunten verschil. Wedden op PSV wint tegen RKC met handicap -2 is gequoteeerd op 1.87. Dat houdt in dat deze weddenschap altijd gewonnen wordt indien PSV met drie doelpunten verschil van RKC wint.

Doelpuntrijk PSV kan opnieuw voor een schuttersfestijn zorgen

RKC stuntte in de 1e ronde van de KNVB-beker door Eredivisonist NAC Breda thuis met 2-0 te verslaan. Dat succes kon lange tijd geen passend vervolg worden gegeven. Afgelopen vrijdag (26 oktober 2018) boekte RKC zijn 3e competitiezege van het seizoen, de eerste sinds 24 augustus.

De Waalwijkers hebben 11 punten uit 11 duels verzameld. RKC verloor zijn laatste 4 uitduels. De Champions League niet meegerekend hield PSV in 8 van zijn 12 duels de nul. Wedden op ‘beide teams scoren in de wedstrijd? Nee’ heeft een quotering van 1.75.

PSV haalt in de Eredivisie bijna een gemiddelde van 4 goals per wedstrijd. Wedden op meer dan 3.5 goal bij PSV – RKC Waalwijk is gequoteerd op 1.65. Voorspellen dat er meer dan meer 4.5 goals vallen, heeft een quotering van 2.40.

Handicap wedden op de 1e helft en 2e helft

Het is niet onlogisch, gezien het grote krachtsverschil tussen PSV en RKC, dat PSV met beide helften met minimaal 2 doelpunten verschil gaat winnen.

Voorspellen dat PSV de 1e helft met handicap -1 wint, heeft een quotering van 2.43. Wedden op PSV wint de 2e helft met handicap -1 is gequoteerd op 2.04.

Teamnieuws

Steven Bergwijn ondervond te veel hinder van een blessure waardoor hij ontbrak tegen FC Groningen. Hij zal waarschijnlijk rust worden gegund tegen RKC en daardoor niet van de partij zijn in het Brabantse onderonsje.

PSV – RKC Waalwijk tip

PSV moet normaal gesproken met ruime cijfers van RKC kunnen winnen. Een winstpartij met minimaal drie goals verschil zou een goede weergave van de krachtsverschillen zijn. Tip: PSV wint met handicap -2 van RKC Waalwijk, bij Toto gequoteerd op 1.87.

PSV – RKC Waalwijk KNVB Beker wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.12
Gelijkspel: 8.10
Winst RKC Waalwijk: 15.00