18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Fortuna Sittard voorspelling – wedden, quotes en tip 3 februari 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Fortuna Sittard, Eredivisie
Aanvang: Zondag 3 februari 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.22

Zondag speelt de koploper van het linkerrijtje tegen de koploper van het rechterrijtje. PSV speelt namelijk thuis een competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard, dat tiende staat. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Fortuna Sittard.

Voorsprong vergroot

PSV won vorige week met 2-1 van Groningen, maar het zag er nog niet erg vloeiend uit bij de Eindhovenaren. Ze zijn nog wat zoekende in de tweede seizoenshelft, maar door het verlies van Ajax liepen ze wel uit. Het gat met de Amsterdammers is van twee naar vijf punten gegaan. Het doelsaldo van PSV is na vorige week ook een stuk beter dan dat van Ajax, omdat de nummer twee van Nederland veel goals incasseerde.

 
De Eindhovenaren scoren veel en krijgen er weinig tegen dit seizoen. PSV maakt gemiddeld meer dan drie doelpunten per wedstrijd. Wedden op meer dan 2.5 doelpunten lijkt dus een veilige optie. Die voorspelling heeft zondag een quote van 1.22. Die quotering is hoger dan wanneer je inzet op een overwinning van PSV. Een zege van de Eindhovenaren heeft namelijk een quote van 1.14.

Wisselvallig

Het begin van de tweede seizoenshelft is tekenend voor de uitslagen van Fortuna Sittard. In de eerste week verloor het met 5-1 van hekkensluiter De Graafschap. De week erna verloor het in de beker met 4-1 van Feyenoord en won het in de competitie met 2-1 van Vitesse. De club presteert dus erg wisselvallig, maar het staat momenteel wel bovenaan in het rechterrijtje.

 
Die tiende plaats lijkt een veilige plek, maar dat is het nog niet. Als Fortuna Sittard deze week verliest kan het namelijk een paar plaatsen zakken, want alle ploegen liggen dicht bij elkaar. De Limburgse club heeft 23 punten en de vier ploegen daaronder hebben 21 punten. Na dit weekeinde kan de club dus zomaar veertiende staan. De bookmakers zien het somber in voor Fortuna Sittard, want een overwinning van die club heeft tegen PSV een quote van 16.25.

Domper voor PSV

Vorige week viel Hirving Lozano geblesseerd uit in het duel tegen FC Groningen. Hij heeft last van hoofdletsel en speelt aanstaande zondag niet. Dat is een gemis voor PSV, want de Mexicaan scoorde al dertien keer dit seizoen.

Door het oog van de naald

Eerder dit seizoen liet Fortuna Sittard in het duel tegen PSV zien dat het een stugge ploeg is. Het knokte zich na een achterstand terug tot 1-1 en hielt die stand lang vast. Toch kon het geen punt uit het vuur slepen, want in de negentigste minuut sloeg PSV toe. Dante Rigo, die inviel, besliste de wedstrijd met zijn doelpunt.

PSV – Fortuna Sittard tip

De vorige ontmoeting in de Eredivisie ging gelijk op. Fortuna Sittard is erg wisselvallig dit seizoen en PSV lijkt nog wat zoekende te zijn in de tweede seizoenshelft. De wedstrijden van de Eindhovenaren zijn meestal erg doelpuntrijk. De tip bij deze wedstrijd is dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van PSV – Fortuna Sittard heeft een quote van 1.22.

PSV – Fortuna Sittard Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.14
Gelijkspel: 8.75
Winst Fortuna Sittard: 16.25