18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip, 19 september 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: Zondag 19 september 2021, 14.30 uur
Beste wedtip: Winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.67

PSV en Feyenoord speelden beiden een Europese wedstrijd deze week en nemen het zondag tegen elkaar op in de Eredivisie. Blijven de Eindhovenaren foutloos of komen de Rotterdammers als winnaar uit de strijd? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Feyenoord.

Foutloos aan kop

PSV doet het erg goed in de Eredivisie. Het heeft na vier wedstrijden alle twaalf de te behalen punten binnengehaald. De club versloeg tot nu toe Heracles, Cambuur, Groningen en AZ. In de wedstrijd tegen AZ hadden de Eindhovenaren het best lastig, maar dat duel wonnen ze uiteindelijk wel ruim met 0-3. Dat zegt ook wel wat over het PSV van dit seizoen. In moeilijke duels sleept de ploeg er alsnog overwinningen uit. Daarnaast komt het makkelijk tot scoren.

Donderdag speelde PSV nog tegen Real Sociedad voor de Europa League. Het mondde uit in een spannende wedstrijd, waarin allebei de teams konden winnen. De Eindhovenaren hadden wel de overhand. Aan het einde van de wedstrijd kregen allebei de teams nog een hele goede kans. Jordan Teze mistte een redelijk makkelijke kans en schoot daarna van aanzienlijke afstand keihard op de paal. Nog geen minuut later lag de bal er bijna bij PSV in, maar Joël Drommel voorkwam een laat tegendoelpunt.

Aansluiten bij de top

Feyenoord kwam dinsdag in de Conference League niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Maccabi Haifa. De Rotterdammers hadden het betere van het spel in Israël, maar een doelpunt zat er niet in. Feyenoord zit in groep E, met als andere tegenstanders Slavia Praag en Union Berlin. Op 30 september staat de volgende wedstrijd in de Conference League te wachten voor de club uit Rotterdam. Dan is Slavia Praag de tegenstander.

In de Eredivisie staat Feyenoord momenteel op een zevende plaats. Dit komt mede door het feit dat de Rotterdammers een wedstrijd minder hebben gespeeld dan de rest. Dit is het resultaat van de wedstrijd van afgelopen dinsdag. Hierdoor moest het competitieduel tegen Heracles verzet worden. Feyenoord pakte in de eerste drie wedstrijden zes punten en moet dus eigenlijk van PSV winnen om de aansluiting met de top te vinden.

Teamnieuws

Bij PSV zijn Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré onlangs geblesseerd geraakt. Davy Pröpper was al wat langer afwezig. Zij worden zondag nog niet terugverwacht, maar PSV heeft dit tot nu toe prima op kunnen vangen. Aan Rotterdamse zijde is Mark Diemers eigenlijk al heel het seizoen niet inzetbaar vanwege een knieblessure. Trainer Arne Slot heeft ook nog niet over de nieuwe aanwinst Reiss Nelson kunnen beschikken. De rechtsbuiten kampt met een liesblessure.

Vorig seizoen

In het vorige seizoen wist PSV in de competitie niet te winnen van Feyenoord. In Rotterdam werd het 3-1 voor de thuisploeg en in Eindhoven eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. De eerste wedstrijd was bij rust al beslist, want Feyenoord stond toen al met 3-0 voor. Dit keer is PSV de favoriet met een quote van 1.67. Een overwinning van Feyenoord levert een quotering van 4.45 op.

PSV – Feyenoord tip

De Eindhovense club is goed aan het seizoen begonnen. De start van Feyenoord was ook niet onaardig, maar ook niet zo goed als die van PSV. Daarnaast lijkt PSV een sterkere selectie te hebben die beter met een topper als dit om kan gaan. Onze tip is dan ook: Winst PSV. Deze voorspelling heeft een quotering van 1.67.

PSV – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto
Winst PSV: 1.67
Gelijkspel: 3.80
Winst Feyenoord: 4.45