18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – FC Midtjylland voorspelling – wedden, quotes en tip, 3 augustus 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – FC Midtjylland, Champions League kwalificatie
Aanvang: Dinsdag 3 augustus, 20.00 uur
Beste wedtip: Winst PSV & Over 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.64

PSV is door de twee overwinningen op Galatasaray een stap dichterbij de Champions League. Volgende horde: FC Midtjylland. Lees in dit artikel voorspellingen, tips en quotes die je helpen bij het wedden PSV – FC Midtjylland.

Sterk eerste optreden

PSV wist eigenlijk na de eerste wedstrijd van het tweeluik met Galatasaray al dat het door zou gaan naar de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren wonnen namelijk met 5-1 en deden dat met groot machtsvertoon. Met name Eran Zahavi zat er lekker in. Hij scoorde zelf drie keer en gaf één keer aan. Mario Götze nam ook twee goals voor zijn rekening.

Het tweede duel won PSV met 1-2. Noni Madueke en Marco van Ginkel waren ditmaal de doelpuntenmakers. Over twee wedstrijden gezien heeft de Nederlandse ploeg dus met 7-2 gewonnen. De Eindhovenaren verloren dit seizoen nog niet. In de voorbereiding boekten ze vier overwinningen en speelden ze één keer gelijk. Nu zijn daar weer twee overwinningen bijgevoegd.

Stugge ploeg

Dan over op de tegenstander. Midtjylland zit er ook prima in. Het is al vier duels op rij ongeslagen. Daar zaten twee duels in de voorronde van de Champions League bij. Hierin speelde de Deense club tegen Celtic. In Schotland werd het 1-1 en in Denemarken won Midtjylland met 2-1 door een goal in de 94ste minuut.

Midtjylland heeft ook een goede generale achter de rug. De Deense competitie is al van start gegaan en zaterdag won de tegenstander van PSV met 0-2 van Viborg. Dit was de derde wedstrijd van het Deense seizoen en Midtjylland staat tweede met zes punten. De club kende een valse start, maar heeft zich inmiddels redelijk hersteld.

Teamnieuws

Boscagli is er niet bij tijdens de eerste wedstrijd, want de Fransman moest met rood vertrekken in het laatste duel met Galatasaray. Dit kan prima opgevangen worden met Nick Viergever, Armando Obispo en Jordan Teze op de bank. Mohamed Ihattaren mist de wedstrijd ook, want hij is uit de selectie gezet.

Aan de kant van Midtjylland zijn Gustav Isaksen en Mikael Anderson afwezig. Isaksen kampt met een hamstringblessure en Mikael Anderson is besmet met het coronavirus.

Eerste ontmoeting

PSV speelde nog nooit een officiële wedstrijd tegen Midtjylland. Er zijn daarom geen statistieken om op terug te vallen. Ajax kwam de Deense ploeg wel twee keer tegen in 2020. De club uit Amsterdam won twee keer. Uit met 1-2 en thuis met 3-1. De bookmakers verwachten dit keer weer een Nederlandse winnaar. Een overwinning van PSV levert namelijk een quotering van slechts 1.36 op, terwijl een zege van Midtjylland op 7.40 genoteerd staat. Een gelijkspel heeft een quote van 4.80.

PSV – FC Midtjylland Champions League kwalificatie wedden

De Eindhovenaren hebben laten zien dat ze er goed voor staan. In het thuisduel tegen Galatasaray stond er geen maat op PSV. Het thuisvoordeel is ook terug nu er wat meer publiek bij de wedstrijden mag zijn. Midtjylland schakelde Celtic uit en is een vrij stugge ploeg, maar PSV lijkt in eigen huis een maatje te groot. De tip voor PSV – FC Midtjylland is daarom: Winst PSV & Over 2.5 goals. Deze voorspelling levert een quotering van 1.64 op.

Quotes bij Toto
Winst PSV: 1.36
Gelijkspel: 4.80
Winst FC Midtjylland: 7.40