18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederland – Noorwegen voorspelling wedden, quotes en tip, 16 november 2021

Joris Velthausz

Winst Nederland

bet365
1.40
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Het Nederlands elftal moet dinsdag een zeer belangrijke wedstrijd spelen. Na het slechte resultaat tegen Montenegro heeft Oranje de tegenstanders weer hoop gegeven. Nederland mag niet verliezen van Noorwegen en moet eigenlijk winnen in de Kuip. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op Nederland – Noorwegen.

Nederland: Teaminfo en vorm

Afgelopen zaterdag moest Oranje tegen Montenegro spelen. Tot de tachtigste minuut had Nederland alles onder controle. In de laatste tien minuten moet Nederland echter twee tegentreffers incasseren. Hierdoor speelde de ploeg gelijkspel en was de plaatsing voor het WK nog geen feit.

Oranje heeft nog altijd een uitstekende uitgangspositie voor de komende wedstrijd tegen Noorwegen. Nederland heeft twee punten voorsprong op de Noren en de Turken. Bij een gelijkspel kan Turkije nog gelijkkomen, maar door een uitstekend doelsaldo zou Nederland dan nog altijd eerste worden. Tenzij Turkije dertien of meer treffers weet te maken, maar dat lijkt onwaarschijnlijk.

Een extra tegenvaller is het wegvallen van Stefan de Vrij. De verdediger moest in de laatste minuten het veld verlaten en kan dus niet spelen tegen Noorwegen. Met Matthijs de Ligt kan Louis van Gaal op een goede vervanger rekenen. Daarnaast wordt het nog de vraag welke speler op de rechterflank gaat spelen. Donyell Malen leek Van Gaal niet te kunnen overtuigen tegen Montenegro.

Oranje kampt met twee bijzondere extra tegenvallers. Louis van Gaal zit na een val met de fiets in een rolstoel en is daardoor minder mobiel tijdens het duel dinsdag. Daarnaast zal de Kuip leegblijven vanwege de meest recente coronamaatregelen. Het thuisvoordeel verdwijnt hiermee deels.

Montenegro2
Nederland2

13/11/2021

Nederland6
Gibraltar0

11/10/2021

Letland0
Nederland1

08/10/2021

Nederland6
Turkije1

07/09/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Noorwegen: Teaminfo en vorm

Net als Nederland beging Noorwegen afgelopen zaterdag een enorme misstap. De ploeg speelde doelpuntloos gelijkspel tegen Letland. Door deze uitslag had Nederland zich al kunnen plaatsen voor het WK. Nu Nederland ook punten heeft verspeeld krijgt Noorwegen dinsdag een nieuwe kans. Als de Noren niet weten te winnen is het WK uitgesloten voor het land. De tweede plaats lijkt Turkije namelijk te gaan pakken, tenzij die ploeg ook een misstap begaat.

Noorwegen moet het zonder Erling Haaland doen. Dit is een enorme aderlating voor het land. Haaland is goed voor een doelpunt in vrijwel elke wedstrijd. Alexander Sörloth was tegen Letland de vervanger van Haaland. In Nederland kennen we de spits nog van zijn tijd bij Groningen. Zonder Haaland is Martin Ødegaard de belangrijkste man van Noorwegen. Hij moet zorgen voor de creatieve impulsen van de ploeg.

Noorwegen0
Letland0

13/11/2021

Noorwegen2
Montenegro 0

11/10/2021

Turkije1
Noorwegen1

08/10/2021

Noorwegen5
Gibraltar1

07/09/2021

Quoteringen Nederland – Noorwegen

Laatste resultaten Nederland – Noorwegen

De eerste wedstrijd van Nederland onder Louis van Gaal was ook tegen Noorwegen. Toen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Haaland maakte natuurlijk de treffer voor Noorwegen en Klaassen wist Nederland naast de Noren te schieten. De spits van Borussia Dortmund had echter meerdere grote kansen en had vaker kunnen schoten als Justin Bijlow niet zo goed had gespeeld.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Nederland – Noorwegen

  • Memphis Depay is deze kwalificatiereeks al bij zeventien treffers betrokken geweest.
  • Davy Klaassen wist al vier keer het eerste doelpunt te maken voor Nederland.
  • Noorwegen heeft nog niet verloren in een uitwedstrijd.
  • Het Nederlands elftal heeft thuis nog geen punten gemorst.
  • Beide teams hebben vijf clean sheets gehad deze kwalificatiereeks.

Onze voorspelling voor Nederland – Noorwegen

Beide landen mogen niet verliezen en vooral Noorwegen zal op de counter spelen. Dat is de plek waar Nederland het zwakste is. Zonder Haaland is de aanval van Noorwegen een stuk minder gevaarlijk. Nederland heeft het in eigen hand en hoort hier te winnen. Tip: wedden op ‘Winst Nederland’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.40 bij bet365.

bet365
1.40
Winst Nederland