18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NEC – sc Heerenveen voorspelling wedden, quotes en tip, 6 november 2021

Joris Velthausz

Winst NEC

bet365
2.30
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Promovendus NEC krijgt bezoek van sc Heerenveen uit het Noorden van Nederland. Verrassend genoeg staat NEC er momenteel beter voor dan Heerenveen, maar het seizoen is nog lang en de verschillen zijn klein. Elk punt dat NEC weet te pakken is weer een stap dichter bij handhaving in de Eredivisie. Heerenveen zit in een mindere periode, maar lijkt er wel weer bovenop te komen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op NEC – sc Heerenveen.

NEC: Teaminfo en vorm

NEC doet het onder trainer Rogier Meijer meer dan uitstekend. De ploeg uit Nijmegen staat zevende in de Eredivisie en dat is beter dan wat werd verwacht van NEC. De club eindigde vorig seizoen op de zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie en wist te promoveren door de play-offs te winnen. Er werd dan ook vanuit gegaan dat NEC zich vooral in het rechterrijtje van de competitie terug zou vinden. Niets is minder waar, NEC staat zevende en wint van gelijkwaardige tegenstanders.

NEC heeft dit seizoen al vijf keer gewonnen. Vier van de vijf tegenstanders stonden in het rechterrijtje op het moment dat NEC deze club trof. De ploeg uit Nijmegen pakt dus de punten tegen de gelijkwaardige teams en hoopt gelijk te spelen tegen de grote ploegen. Ajax, Utrecht, Feyenoord en Vitesse waren een maatje te sterk voor NEC, al is dat natuurlijk geen schande. Het lijkt er toch op dat de meeste tegenstanders NEC op het eerste oog onderschatten. De club wordt vaak nog gezien als degradatiekandidaat en daar profiteren de spelers optimaal van door vriend en vijand te verrassen in de wedstrijden.

Rogier Meijer moet het zonder Mikkel Duelund, Pedro Ruiz, Mathias de Wolf en Rens van Eijden doen tegen Heerenveen. Deze spelers spelen allemaal op een andere positie en NEC heeft daardoor genoeg wisselspelers om deze blessures op te vangen.

NEC3
FC Groningen0

31/10/2021

Capelle 0
NEC3

27/10/2021

FC Twente1
NEC2

24/10/2021

NEC0
Vitesse1

17/10/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

sc Heerenveen: Teaminfo en vorm

Vorig seizoen eindigde sc Heerenveen op een tegenvallende twaalfde plaats. De ploeg wil vast in het linkerrijtje eindigen, maar dat lukt nog niet helemaal. Ook nu staat de club twaalfde en moet het beter. De resultaten van Heerenveen zijn te wisselvallig, net als het spelbeeld. Soms loopt alles goed bij Heerenveen en domineert de ploeg een wedstrijd, twintig minuten later kan het helemaal omslaan en moet Heerenveen met man en macht verdedigen. De laatste drie competitiewedstrijden gingen dan ook verloren, voor Heerenveen is het dan ook van belang om te winnen van NEC om het moraal bij de club te verhogen.

Heerenveen krijg veel doelpunten tegen en scoort te weinig. Daarnaast is de ploeg afhankelijk van drie spelers. Joey Veerman moet de assists verzorgen en Henk Veerman moet scoren. Daarnaast verzorgt Tibor Halilovic de andere doelpunten. Alleen Halilovic en Henk Veerman hebben al vaker dan één keer gescoord en bij de assists is Joey Veerman de enige die meerdere assists heeft gegeven. Als deze drie spelers het niet hebben op een dag, dan is Heerenveen vrij kansloos en loopt de ploeg achter de feiten aan.

Pawel Bochniewicz en Rodney Kongolo zijn er wegens blessures niet bij tegen NEC. Daarnaast kan trainer Johnny Jansen ook geen gebruik maken van Ibrahim Dresevic. De centrale verdediger pakte een rode kaart tegen Vitesse en moet dus een schorsing uitzitten.

sc Heerenveen1
Vitesse2

30/10/2021

AFC Amsterdam1
sc Heerenveen2

27/10/2021

FC Utrecht2
sc Heerenveen1

23/10/2021

sc Heerenveen0
Ajax2

16/10/2021

Quoteringen NEC – sc Heerenveen

Laatste resultaten NEC – sc Heerenveen

De laatste keer dat NEC in de Eredivisie uitkwam nam de ploeg het twee keer op tegen sc Heerenveen. NEC wist dat seizoen twee keer van Heerenveen te winnen. Eerst won de ploeg met 0-2 en thuis wist NEC met 2-1 te winnen van Heerenveen. Erwin Mulder en Henk Veerman speelden toen ook al bij sc Heerenveen.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op NEC – sc Heerenveen

  • Jonathan Okita is met vier treffer topscorer van NEC.
  • NEC is al drie wedstrijden ongeslagen in alle competities.
  • Heerenveen heeft al een maand niet meer gewonnen in de Eredivisie.
  • Joey Veerman is bij vijf doelpunten betrokken geweest dit seizoen.
  • Heerenveen speelde pas één keer gelijk dit seizoen.

Onze voorspelling voor NEC – sc Heerenveen

Voorafgaand aan dit seizoen was Heerenveen de uitgesproken favoriet voor dit duel geweest. Door de slechte reeks van Heerenveen en de goede reeks van NEC zijn de rollen nu omgedraaid. NEC heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen en kan nu voor vier op een rij gaan. Tip: wedden op ‘Winst NEC’. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.30 bij bet365.

bet365
2.60
Winst NEC