18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip 20 januari 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Napoli – Lazio, Serie A
Aanvang: zondag 20 januari 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Napoli
Bookmaker: Toto
Quote: 1.89

Napoli ontvangt in eigen huis Lazio. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Napoli – Lazio.

Directe achtervolger

Napoli staat op dit moment tweede in de Serie A. De Napolitanen zijn dus de directe achtervolger van koploper Juventus. Het verschil bedraagt al wel negen punten dus het zal nog een hele klus worden voor Napoli om dat verschil te overbruggen. Napoli staat op 44 punten en Juventus op 53 punten.

Afgelopen wedstrijd was er een in het kader van de Coppa Italia. Napoli ontving in eigen huis Sassuolo. In een redelijk gelijkopgaand duel trokken de Napolitanen uiteindelijk aan het langste eind: 2-0. Daarvoor had Napoli al met 3-2 gewonnen van Bologna.

Puntenverlies kan vervelende gevolgen hebben voor de strijd om het kampioenschap. Winst is daarom het enige wat telt in de wedstrijd tegen Lazio. De bookmakers zien Napoli als favoriet voor dit duel. Een Napolitaanse overwinning heeft namelijk een lage quotering van 1.89. Verder krijg je 3.60 keer je inzet terug bij een gelijkspel en 4.05 bij een overwinning van Lazio.

Nummer vier

Lazio bezet de vierde plek in Italië. Het heeft een puntentotaal van 32 en de afstand met nummer drie Internazionale bedraagt zeven punten.

Ook Lazio speelde een wedstrijd in de Coppa Italia. Het trof hierin een makkelijkere tegenstander dan Napoli, namelijk Novara. Het eindigde uiteindelijk in een makkelijk avond voor Lazio. Novara werd op een 4-1 nederlaag getrakteerd in Rome. In de competitiewedstrijd die daarvoor plaatsvond speelde Lazio gelijk tegen Torino. Beide ploegen kregen de rode kaart getoond en uiteindelijk eindigde het duel in 1-1.

Onderlinge resultaten

Napoli en Lazio stonden in het verleden maar liefst 130 keer eerder tegenover elkaar. De onderlinge statistieken zijn in het voordeel van Napoli met 49 overwinningen. Lazio wist 38 keer te winnen en het eindigde 43 keer in een gelijkspel.

Op 10 feburari 2018 stond de wedstrijd Napoli – Lazio voor het laatst op de rol in de Serie A. Napoli won destijds betrekkelijk eenvoudig met 4-1 van de Romeinen.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Napoli kan men over een fitte selectie beschikken tijdens het duel tegen Lazio.

Bij Lazio zijn er twee spelers niet inzetbaar. Het gaat om Bruno Jordão (blessure onbekend) en Adam Marusic (schorsing).

Napoli – Lazio tip

Napoli wil koploper Juventus in het vizier houden en dan is verliezen geen optie. Voor Lazio is de titelrace al lang een gelopen koers. Zij zullen zich moeten richten op de derde plek. De beste Napoli – Lazio tip is dat Napoli wint met een quotering van 1.89 bij Toto.

Napoli – Lazio Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 1.89
Gelijkspel: 3.60
Winst Lazio: 4.05