18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 3 maart 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Napoli – Juventus, Serie A
Aanvang: Zondag 3 maart 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.20

Koploper Juventus gaat zondag op bezoek bij Napoli en kan daar een genadeklap uitdelen. Wanneer het wint, loopt het nog meer uit op de nummer twee van de Serie A. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Napoli – Juventus.

Stevige tweede plaats

Het lijkt erop dat Napoli dit seizoen als tweede eindigt in de Serie A. De club staat namelijk dertien punten achter op Juventus en negen punten voor op Internazionale, dat derde staat. Het gat om te stijgen of om te dalen is dus aanzienlijk. Deze week wil Napoli het verschil met Juventus verkleinen en zo toch nog zicht blijven houden op die eerste plek.
Napoli verkeert in een goede vorm op het moment, want het is al zeven wedstrijden ongeslagen in de Italiaanse competitie. Vorige week tankte de club nog wat zelfvertrouwen bij door met 0-4 te winnen bij Parma. Door de goede resultaten zien de bookmakers Napoli nu als favoriet in het duel tegen Juventus zondag. Een overwinning van de nummer twee van de Serie A heeft namelijk een quote van 2.35, terwijl een zege van de koploper een quotering van 3.20 oplevert.

Oppermachtig

Juventus doet het erg goed dit seizoen in de Italiaanse competitie. Na 25 gespeelde wedstrijden heeft het nog altijd niet verloren. Het won 22 keer en speelde maar drie keer gelijk en daardoor is de afstand met de andere teams behoorlijk. Als de koploper aanstaande zondag wint, dan is het kampioenschap wel heel dichtbij.
De laatste weken wint Juventus erg zakelijk in de Serie A. Zo won het drie weken geleden met 0-3 van Sassuolo. Een week later wist het met dezelfde cijfers te winnen, maar dan in eigen huis tegen Frosinone. Het afgelopen weekend won de club met 0-1 bij Bologna en het valt dus erg op dat de Oude Dame weinig doelpunten incasseert. Vandaar ook dat meer dan 2.5 doelpunten zondag een quote van 2.10 heeft.

Eerder dit seizoen

Aan het begin van het seizoen speelden de teams al tegen elkaar in de Serie A. Toen kwam Napoli vroeg op voorsprong door een goal van Dries Mertens. Daarna was het Mario Mandžukić die de stand volledig omdraaide door twee keer te scoren. Toen Mário Rui in de 58e minuut rood kreeg, was de wedstrijd ver gespeeld. Leonardo Bonucci gooide de wedstrijd in de 76e minuut definitief op slot. Hij bepaalde de eindstand op 3-1 en dat was een verdiende overwinning.

Napoli – Juventus tip

Beide ploegen zijn in goeden doen als het om wedstrijden in de Serie A gaat. Juventus is nog ongeslagen in de Italiaanse competitie, maar speelde al wel een aantal keer gelijk. Met het zelfvertrouwen zit het wel goed bij Napoli, want het won met 0-4 afgelopen weekend. De tip bij deze topper is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling heeft een quote van 3.20 bij Toto.

Napoli – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 2.35
Gelijkspel: 3.20
Winst Juventus: 3.20