18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 13 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Napoli – Internazionale, Coppa Italia
Aanvang: zaterdag 13 juni 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: minder dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.89

Het Italiaanse voetbal ontwaakt weer en begint met het bekertoernooi. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Napoli – Internazionale.

Pleister

Dit seizoen is er een van twee gezichten voor Napoli. Net als altijd hoopte de club mee te kunnen strijden om de landstitel, maar dat lijkt er niet in te zitten. Er zijn weliswaar nog twaalf wedstrijden te spelen nu de competitie weer gaat hervatten, maar hierin moet Napoli wel twee plekken en negen punten gaan goedmaken om nog de Champions League te gaan halen. De titel is allang opgegeven, maar wellicht gaat de Champions League nog behaald worden.

Twee andere prijzen kan Napoli wel pakken. De heenwedstrijd tegen Barcelona in de Champions League eindigde in 1-1 en in de beker werd met 0-1 gewonnen in Milaan. Door die overwinning is een gelijkspel al genoeg om de finale te halen. Dit kun je als tip gebruiken om ook daadwerkelijk op een gelijkspel te wedden. Deze voorspelling krijgt een quote van 3.35.

Oogsten

Ook voor Internazionale stonden de laatste maanden van de competitie in het teken van oogsten. Het zou nu de hoogste tijd zijn om jezelf te belonen voor goed spel en een aantal prijzen te pakken. Dat kan ook, want Inter zit nog in de beker en zou in de Europa League tegen Getafe moeten spelen. De competitie wordt wellicht een iets lastiger verhaal. Inter heeft pas op de plaats moeten maken en staat negen en acht punten achter op Juventus en Lazio.

De winterse komst van Christian Eriksen zou het elftal beter moeten laten presteren maar dat valt tot nu toe tegen. De Deen vond nog niet zijn kwaliteit in Milaan. Wie dat wel deed is spits Romelu Lukaku. Hij maakte al zeventien goals in de competitie dit seizoen. Tip: wedden op de voorspelling dat de Belg ook in deze wedstrijd doel treft geeft een quote van 2.39.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de ploegen gelijkop. Van de laatste zes wedstrijden tussen de ploegen wonnen beide teams er twee en de laatste twee eindigden gelijk. Het doelsaldo is met 6-5 licht in het voordeel van Napoli. De laatste Napoli – Internazionale was in januari 2020 en eindigde in 1-3.

Teamnieuws

Er zijn weinig blessures nu de teams eindelijk weer beginnen. Tocht moet Napoli het stellen zonder Kostas Manolas, Kévin Malcuit en Hirving Lozano. Hierdoor zal Nikola Maksimovic centraal achterin starten en in de spits is de kans groot dat Matteo Politano mag beginnen.

Internazionale mist twee belangrijke spelers. Diego Godín kan er door een blessure niet bij zijn, waardoor Alessandro Bastoni zal spelen. Ook Matías Vecino is er niet bij. Niccolo Barella en Marcelo Brozovic zullen aanvallende middenvelder Christian Eriksen ondersteunen.

Napoli – Internazionale tip

Napoli – Internazionale: twee Italiaanse topploegen tegenover elkaar. Beide teams zullen niet veel risico willen nemen. In onderlinge wedstrijden scoren ze ook niet vaak, dus verwacht niet veel goals. Tip: wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ met een quote van 1.89 bij Toto.

Napoli – Internazionale Coppa Italia wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 2.70
Gelijkspel: 3.35
Winst Internazionale: 2.46