18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 25 februari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Napoli – Barcelona, Champions League

Aanvang: Dinsdag 25 februari 2020, 21.00 uur

Beste wedtip: Winst Barcelona

Bookmaker: Toto

Quote: 2.12

Sterk in bekertoernooien

Het is weer tijd voor de Champions League en Napoli gaat het in eigen huis opnemen tegen Barcelona. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Napoli – Barcelona.

In de Serie A loopt het nog niet zo goed bij Napoli, want de club staat op de zesde plaats en dit is lager dan wat er verwacht wordt. Het gat tot de nummer vier Atalanta is negen punten en als Napoli volgend seizoen weer Champions League wil spelen moet het dit puntenaantal zien te overbruggen.

Napoli doet het wel goed in de bekertoernooien dit seizoen.In de groepsfase van de Champions League eindigde het als tweede, net achterLiverpool. Daardoor speelt het nu tegen Barcelona in de achtste finale van hettoernooi. Napoli is ook bezig aan een sterk seizoen in de Coppa Italia, wanthet won de eerste wedstrijd van de halve finale met 1-0 van Internazionale. Denummer zes van Italië maakt dus een goede kans om door te gaan naar de finale.

Messi show

Lionel Messi kwam vier wedstrijden achter elkaar niet totscoren, maar dit maakte hij in het afgelopen weekend goed. De Argentijn scoordevier keer in het met 5-0 gewonnen duel tegen Eibar. Barcelona heeft vier competitiewedstrijdenop rij gewonnen en heeft daardoor de koppositie overgenomen van Real Madrid. Barçazal dus met een goed gevoel afreizen naar Italië om het op te gaan nemen tegenNapoli.

In de Champions League gaat alles vooralsnog ook goed voorBarcelona. Het kwam ongeslagen door de poulefase heen door vier keer te winnenen twee keer gelijk te spelen. Dit was een knappe prestatie, want de Spaanseploeg zat in een met Borussia Dortmund, Internazionale en Slavia Praag.

Blessures aan beide kanten

Allebei de clubs zullen niet met de sterkste elf aan deaftrap verschijnen. Napoli moet het zonder centrale verdediger KalidouKoulibaly doen. Fernando Llorente was vorige week afwezig door de griep en hetis nog onbekend of hij kan spelen.

Bij Barcelona doen er drie vaste basiskrachten niet mee,want Luis Suárez, Ousmane Dembélé en Jordi Alba zijn allemaal geblesseerd. Erzal dus wat geschoven moeten worden door beide coaches.

Kleine overwinning voor de Italianen

Napoli en Barcelona kwamen elkaar voor het laatst in 2014tegen en toen ging het om een vriendschappelijke wedstrijd. Het werd geenhoogstaande wedstrijd, met als resultaat een 1-0 overwinning voor Napoli dooreen doelpunt van Blerim Džemaili in de 80e minuut. Dit keer heefteen zege van Napoli een quotering van 3.10. Barcelona is dus de favoriet, wanteen overwinning van de Spanjaarden heeft een quote van 2.12.

Napoli – Barcelona tip

Barcelona is goed in vorm en is dan ook de favoriet in hetduel tegen Napoli. De Italianen spelen goed in bekertoernooien, maar zijn in decompetitie nog niet echt op dreef. Barça ging vrij gemakkelijk door in degroepsfase, terwijl het wel in een lastige poule zat. De tip bij Napoli –Barcelona is dat Barcelona wint en deze voorspelling heeft een quote van 2.12.

Napoli – Barcelona Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 3.10

Gelijkspel: 3.50

Winst Barcelona: 2.12