18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – Atalanta Bergamo, voorspelling – wedden, quotes en tip 3 februari 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Napoli – Atalanta Bergamo, Coppa Italia
Aanvang: Woensdag 3 februari, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Atalanta Bergamo
Bookmaker:
Toto
Quote: 2.70

Napoli krijgt bezoek van Atalanta Bergamo in de halve finale van de Coppa Italia. De halve finale wordt over een uit- en thuiswedstrijd gespeeld. De eerste ontmoeting is in Napoli. Hier de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Napoli – Atalanta Bergamo.

Napoli vijfde

Het Napoli van Gennaro Gatusso is bezig aan een redelijk goed seizoen. In de competitie staat de club op negen punten van koploper AC Milan, momenteel goed voor de vijfde plaats in de competitie. Het staat allemaal dicht bij elkaar in Italië. Er lijkt een waanzinnige titelrace aan te komen.

Van de laatste vier competitieduels heeft Napoli er drie gewonnen. De club was met 1-2 te sterk voor Udinese, won met 6-0 van Fiorentina maar ging daarna wel met 3-1 onderuit tegen Hellas Verona. Afgelopen zondag maakte Napoli het weer goed door met 2-0 van Parma te winnen.

In de Coppa Italia kwam Napoli tijdens de achtste finales in het toernooi. Hier werd FC Empoli met 3-2 verslagen. In de kwartfinale was Spezia Calcio de tegenstander en Napoli wist deze ploeg met 4-2 te verslaan. Nu staat Atalanta Bergamo dus op het programma in de halve finale.

Ruzie met de trainer

Gian Piero Gasperini heeft wel eens betere tijden meegemaakt met zijn ploeg Atalanta. Sterspeler Alejandro Gómez had ruzie met Gasperini en is in de transferperiode vertrokken bij de ploeg. Deze ruzie heeft een negatief effect gehad op het presteren van de ploeg. Door het wegvallen van de sterspeler heeft Atalanta wisselvallige periodes. De ploeg staat momenteel zevende in de competitie op tien punten van de koploper.

In de laatste vier competitiewedstrijden is duidelijk hoe wisselvallig de club is. Benevento werd eerste met 1-4 verslagen, maar daarna speelde Atalanta doelpuntloos gelijkspel tegen Genoa. Verrassend genoeg speelde Atalanta AC Milan vervolgens compleet van de mat door met 0-3 te winnen van de koploper. Maar dit weekend was Lazio Roma weer te sterk en verloor Atalanta met 1-3.

Net als de Napoli kwam Atalanta in de achtste finale in het bekertoernooi. Cagliari werd hierin met 3-1 verslagen en in de kwartfinale won de ploeg met 3-2 van Lazio Roma. Nu treft de club vol Nederlanders dus Napoli, en dat lijkt een spannende strijd te worden om een finaleplaats.

Napoli heer en meester

De laatste ontmoeting van de twee clubs dateert van begin dit seizoen. In de Serie A kwamen de ploegen elkaar tegen in de vierde speeronde. Napoli was heer en meester in deze wedstrijd. Voor de rust stond Napoli namelijk al met 4-0 voor. Uiteindelijk wist Sam Lammers nog een doelpunt te maken en eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Napoli.

Napoli – Atalanta Bergamo tip

Beide teams lijken met een redelijk sterke reeks bezig te zijn. De ploegen zijn echt aan elkaar gewaagd dat blijkt ook uit de quoteringen bij Toto die niet te ver uit elkaar liggen. Ondanks dat Napoli de favoriet lijkt moet je Atalanta nooit uitvlakken. De ploeg is getergd na de verloren partij tegen Lazio Roma in de competitie en gaat er alles aan doen dit recht te zetten tegen Napoli. De tip voor deze wedstrijd is daarom: wedden op ‘Winst Atalanta Bergamo’ met een quote van 2.70 bij Toto.

Napoli – Atalanta Bergamo Coppa Italia wedden

Quotes bij Toto:
Winst Napoli: 2.38
Gelijkspel: 3.50
Winst Atalanta Bergamo: 2.70