18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Napoli – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 12 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Napoli – AC Milan, Serie A
Aanvang: zondag 4 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: AC Milan wint
Bookmaker: Toto
Quote: 3.25

De grootste Londense derby wordt tegenwoordig gespeeld in de middenmoot van de Serie A. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Napoli – AC Milan.

Heimwee

Het is even wennen voor de supporters van Napoli om geen rol te spelen in de Italiaanse titelstrijd. De voorgaande vier seizoenen leverden drie tweede plekken op en eenmaal de derde plaats. En nu vinden de Napolitaanse fans hun team opeens terug op de zesde plek, met liefst vierentwintig punten achterstand op koploper Juventus. En zo moet Napoli de strijd aangaan met AS Roma en AC Milan voor plaats vijf. Er is veel heimwee naar de eerdere jaren.

Een gelukje: door de bekerwinst gaat Napoli sowieso de groepsfase van de Europa League in. Daardoor maakt het eigenlijk niet meer zoveel uit welke positie Napoli inneemt, of het moet nog vierde weten te worden. Tip: tijdens wedstrijden in het Stadio San Paolo vallen over het algemeen genoeg doelpunten. In acht van de laatste negen thuisduels minimaal drie stuks. Wedden op de voorspelling ‘meer dan 2,5 goals’ geeft een quote van 1.73.

Stoommachine

AC Milan is dit seizoen een ware stoommachine. Het komt allemaal langzaam op gang, maar als het eenmaal loopt, dan gaat het ook erg goed met de Milanezen. Na Atalanta Bergamo heeft AC Milan de beste vorm van de gehele Serie A, met dertien punten uit de laatste vijftien wedstrijden. En het knappe aan deze prestatie? Dat in deze fase overwinningen werden geboekt op AS Roma, Lazio en Juventus, de respectievelijke nummers vijf, twee en een.

Zodoende telt Milan weer helemaal mee in de Serie A. Het probleem is alleen dat het weinig zal opleveren. Het behalen van de Champions League-voetbal lijkt alleen een droom dit seizoen, met weinig kans op slagen. Wel kan het nog de vijfde plek behalen, waarmee het toch the best of the rest zou zijn. De overwinningen vormen een tip voor je voorspelling, aangezien vier keer met minimaal twee goals verschil werd gewonnen. Wedden op ‘AC Milan wint met handicap -1’ krijgt een quote van 6.80.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan heeft de thuisploeg een licht voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Napoli er twee en het werd driemaal gelijk. Het doelsaldo is met 6-6 wel mooi in evenwicht. De laatste Napoli – AC Milan was in augustus 2018 en eindigde in 3-2.

Teamnieuws

Weinig afwezigen voor Napoli; Kévin Malcuit is geblesseerd, net als reservedoelman David Ospina. Het goede nieuws is dat Kalidou Koulibaly en Diego Demme allebei teruggekeerd zijn van een schorsing en waarschijnlijk in de basis gaan starten.

Ook goed nieuws voor AC Milan: Hakan Çalhanoglu is weer fit en kan beginnen aan dit duel. Daarentegen worden wel Léo Duarte, Mateo Musacchio en Samu Castillejo gemist door blessures. Zlatan Ibrahimovic mag de aanval weer leiden.

Napoli – AC Milan tip

Napoli – AC Milan: beide teams staan op dit moment absoluut niet op de plek waar ze willen staan. Milan lijkt op dit moment in een uitstekende vorm te steken, dus de bezoekers krijgen het voordeel. Tip: wedden op de voorspelling ‘AC Milan wint’ met een quote van 1.69 bij Toto.

Napoli – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Napoli: 2.09
Gelijkspel: 3.35
Winst AC Milan: 3.25