18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Montenegro – Turkije voorspelling – wedden, quotes en tip, 16 november 2021

Bob Ligthart
bet365
1.66
Turkije wint

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Nederland heeft het WK-ticket zaterdag in Montenegro laten liggen. Na een 2-2 gelijkspel is Nederland nog niet zeker van het eindtoernooi. Voor Montenegro verandert er niks. Dat land staat vierde en speelt in de laatste wedstrijd tegen Turkije, dat momenteel tweede staan en zich dus nog kan kwalificeren. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Montenegro – Turkije.

Montenegro: Teaminfo en vorm

Montenegro staat vierde in groep G en weet al dat het op die plek zal eindigen. Het land heeft twaalf punten, nummer drie Noorwegen achttien een nummer vijf Letland heeft er zes. De uitzichtloze uitgangspositie zorgde er echter niet voor dat Montenegro het zomaar liet varen tegen Oranje. Zaterdag speelde het met 2-2 gelijk tegen Nederland, nadat het met 0-2 had achter gestaan. Er waren tien goede minuten voor nodig om een punt uit het vuur te slepen.

Het punt was extra knap omdat de Montenegrijnen werden geteisterd door blessures en coronabesmettingen. Zo kon sterspeler Stevan Jovetic niet in actie komen vanwege een positieve coronatest. Later testte ook Adam Marusic nog positief, waardoor de Lazio-verdediger ook niet kon spelen. Daarnaast ontbraken Aleksandar Scekic (corona), Stefan Mugosa (blessure) en Nikola Vukcevic (blessure).

Montenegro2
Nederland2

13/11/2021

Noorwegen2
Montenegro0

11/10/2021

Gibraltar0
Montenegro3

08/10/2021

Montenegro0
Letland0

07/09/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Turkije: Teaminfo en vorm

Door de gelijke spelen van Nederland en Noorwegen in het afgelopen duel is Turkije in een beter dan verwachte positie terechtgekomen. Het won zelf namelijk met 6-0 van Gibraltar, waardoor het nu op de tweede plaats staat in de groep. Dat is een plek in de play-offs, maar Turkije kan zich ook nog direct plaatsen voor het WK als Nederland van Noorwegen verliest.

Turkije heeft namelijk achttien punten en Nederland twintig. De Turken staan op dit moment nog net boven de Noren. Met de vorm van Turkije zou je zeggen dat ze van Montenegro moeten kunnen winnen, maar dat dacht Nederland ook. Turkije pakte zeven punten in de afgelopen drie groepswedstrijden.

Bij de Turken is Mert Müldür geschorst. Hij liep in het afgelopen duel tegen een gele kaart aan en dit was er een die hem een schorsing opleverde.

Turkije6
Gibraltar0

13/11/2021

Letland1
Turkije2

11/10/2021

Turkije1
Noorwegen1

08/10/2021

Nederland6
Turkije1

07/09/2021

Quoteringen Montenegro – Turkije

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt november 25, 2021 10:35 pm.

Laatste resultaten Montenegro – Turkije

Montenegro en Turkije stonden in september voor het laatst tegenover elkaar, toen in Turkije. De Turken begonnen goed aan dat duel en kwamen na een halfuur op een 2-0 voorsprong, maar net als Nederland gaven ze dit weg. Het werd uiteindelijk in de 97ste minuut gelijk (2-2) door een goal van Risto Radunovic. Turkije riep dit over zichzelf af nadat het zelf al meerdere kansen op de beslissing had gemist.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Montenegro – Turkije

  • Turkije staat 2de in de groep en kan nog groepswinnaar worden.
  • Montenegro eindigt hoe dan ook als nummer 4.
  • Turkije is 3 duels op rij ongeslagen in de WK-kwalificatie.
  • Bij Montenegro ontbreken veel spelers of komen er een aantal terug van ziekte en blessures.
  • Turkije won in het afgelopen duel met ruime cijfers van Gibraltar.

Onze voorspelling voor Montenegro – Turkije

Beide landen zitten in een heel andere situatie. Turkije doet er alles aan om zich te plaatsen voor het WK, terwijl Montenegro nergens meer voor speelt. Toch lieten de Montenegrijnen tegen Nederland zien dat dit niet hoeft uit te maken. Al met al zien we Turkije wel als favoriet. Het land komt terug van een ruime overwinning en Montenegro mist nog zeker een aantal sleutelspelers. Daarom is onze voorspelling dat Turkije wint en deze voorspelling heeft een quote van 1.66.

bet365
1.66
Turkije wint