18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Schalke 04 voorspelling – wedden, quotes en tip 12 maart 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester City – Schalke 04, Champions League
Aanvang: Dinsdag 12 maart 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Manchester City en over 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.18

Dinsdagavond staat de beslissende wedstrijd van het tweeluik tussen Manchester City en Schalke 04 op het programma. Het eerste duel was erg spectaculair door de vele doelpunten die er vielen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester City – Schalke 04.

Een van de favorieten

Manchester City is wederom erg sterk dit seizoen en gaat sinds kort weer aan de leiding in de Premier League. Het stond lang onder Liverpool, maar door de goede vorm is het nu weer de koploper. Het won de laatste zeven competitiewedstrijden en daar zaten een aantal moeilijke tegenstanders bij. Zo versloeg het Chelsea met 6-0 en Arsenal met 3-1. De bookmakers verwachten dat Manchester City aanstaande dinsdag weer wint, want een overwinning van die club heeft een quote van 1.13.
Tussen al die goede wedstrijden zat ook nog de winst van de League Cup. Manchester City en Chelsea wisten niet te scoren in 120 minuten. In de penaltyreeks was het de koploper van de Premier League die het koelbloedigst was. De kans is dus erg aanwezig dat Manchester City meerdere prijzen wint dit seizoen.

Slecht in de Bundesliga

De laatste weken gaat het erg slecht bij Schalke, want het verloor de afgelopen weken van twee directe concurrenten. Fortuna Düsseldorf was met 0-4 veel te sterk en een week eerder was Schalke ook niet opgewassen tegen Mainz. Die wedstrijd eindigde namelijk in een 3-0 nederlaag voor de nummer veertien van de Bundesliga. De bookmakers schatten de kansen van Schalke erg klein in tegen Manchester City. Een overwinning van de Duitse club heeft namelijk een quote van 16.75.
Het afgelopen weekend ging Schalke wederom onderuit. Dit keer was Werder Bremen de tegenstander en dat duel zorgde weer voor veel doelpunten. De wedstrijd eindigde in een 4-2 overwinning voor Werder Bremen. Het valt dus op dat Schalke de laatste weken enorm veel doelpunten moet incasseren. Daardoor is de quote van meer dan 2.5 doelpunten bijvoorbeeld niet zo hoog. Die voorspelling heeft namelijk een quotering van 1.33.

Sterke comeback

Op 20 februari vond het eerste duel van dit tweeluik plaats. Manchester City kwam in de 18e minuut op voorsprong door een doelpunt van Sergio Aguëro. Net voor rust ging het fout voor de Engelse club, want het kreeg twee strafschoppen tegen. Nabil Bentaleb benutte beide penalty’s waardoor Schalke met een 2-1 voorsprong ging rusten. De Duitse club leek er lang vandoor te gaan met de overwinning, maar dit keer was het Manchester City dat zich knap terug knokte. In de 86e minuut was het Leroy Sané die de ploegen naast elkaar schoot met een schitterende vrije trap. Het slotakkoord kwam van de voet van Raheem Sterling. Hij besliste de wedstrijd door de 2-3 binnen te schieten.

Manchester City – Schalke 04 tip

Vorige keer was het vrij verassend dat de wedstrijd zo spannend was. Toch wist Manchester City te winnen en het lijkt erop dat de Engelse ploeg dit keer weer wint. Het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen is enorm en Schalke doet het momenteel erg slecht in de Bundesliga. De tip bij deze wedstrijd is dat Manchester City wint en dat er meer dan 1.5 doelpunten vallen in het gehele duel. Deze voorspelling van Manchester City – Schalke 04 heeft een quote van 1.18.

Manchester City – Schalke 04 Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.13
Gelijkspel: 7.60
Winst Schalke 04: 16.75