18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 7 augustus 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester City – Real Madrid, Champions League
Aanvang: vrijdag 7 augustus 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 4.15

Het wordt alles of niets voor deze ploegen. Gaan de Engelsen het volhouden of slaan de Spanjaarden terug? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester City – Real Madrid.

Revanche

Mensen bij Manchester City denken niet graag terug aan de laatste keer dat gespeeld werd tegen Real Madrid. In het seizoen 2015/16 rekenden de Engelsen erop een goede kans te hebben om de finale te halen. In de poule werd afgerekend met Sevilla en Borussia Mönchengladbach, waarna Dynamo Kiev en Paris Saint-Germain het onderspit moesten delven. In de halve finale ging het mis. Thuis werd het 0-0, maar in Madrid verloor City met 1-0.

Het is nu de beste kans om revanche te halen voor deze nederlaag. Recordwinnaar Real Madrid uitschakelen is toch de beste herstart van de Champions League. Coach Josep Guardiola wil eindelijk Europees succes boeken met City. Misschien gaat het dit jaar eindelijk lukken om de eerste Europese prijs te winnen. Tip: je kunt wedden dat de Champions League dit seizoen gewonnen wordt. Deze voorspelling heeft een quote van 4.30, waarmee City samen met Bayern München de grote favoriet is.

Standaard

Er is geen club die zo thuis is in de Champions League (of voorganger Europacup I) als Real Madrid. Ook al wint het de komende zes jaar geen enkele keer het kampioenenbal, dan nog is Real gegarandeerd de beste club ooit in het toernooi. Dertien keer eerder wonnen de Madrilenen de Champions League of diens voorganger. Achtervolgers AC Milan (zeven), Liverpool (zes), Bayern München en Barcelona (vijf) staan de komende jaren nog op zeer gepaste afstand van de Spaanse recordkampioen.

Ze zetten de standaard en dat werd de laatste jaren ook wel duidelijk. Je wint als club niet zomaar drie keer op een rij de Champions League, in 2016, 2017 en 2018. Dit jaar wordt het lastiger, gezien de nederlaag tegen Manchester City in eigen huis. Op bezoek in Engeland is het erop of erover. Mocht je genoeg vertrouwen hebben in een positieve afloop voor Real, dan kun je wedden dat ze nog doorgaan. Voor deze voorspelling zie je een quote van 5.50.

Onderlinge resultaten

Dit is het derde seizoen dat de wedstrijd Manchester City – Real Madrid wordt gespeeld in Europees verband. In het seizoen 2012/13 won Real thuis met 3-2 en speelde het uit gelijk met 1-1. Drie jaar later werd het 0-0 in Manchester en 1-0 in Madrid. Afgelopen februari won City in Madrid met 1-2.

Teamnieuws

Benjamin Mendy zit een schorsing uit, dus coach Josep Guardiola moet kiezen tussen Oleksandr Zintsjenko en João Cancelo, waar de Oekraïener waarschijnlijk de voorkeur gaat krijgen. Gabriel Jesus mag starten in de punt van de aanval door de knieblessure van Sergio Agüero.

Real Madrid heeft een groot gemis, aangezien vaste kracht Sergio Ramos er door een schorsing niet bij is. Éder Militão mag daardoor in de basis starten naast Raphaël Varane. Het is nog onzeker of Marcelo fit genoeg is. Zo niet, dan mag Ferland Mendy als linksback beginnen.

Manchester City – Real Madrid tip

Manchester City – Real Madrid: de bezoekers moeten alles op alles zetten om nog door te gaan in hun favoriete Europese competitie. Het gaat ze echter zeker niet makkelijk gemaakt worden. Tip: wedden op de voorspelling ‘gelijkspel’ met een quote van 4.15 bij Toto.

Manchester City – Real Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.67
Gelijkspel: 4.15
Winst Real Madrid: 4.15