18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio – Sassuolo voorspelling – wedden, quotes en tip 11 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Lazio – Sassuolo, Serie A
Aanvang: Zaterdag 11 juli 2020, 17.15 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 4.30

Lazio heeft in de vorige speelronde kostbare punten laten liggen in de race om het kampioenschap. Deze week probeert de club dit recht te zetten in het thuisduel tegen Sassuolo. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Lazio – Sassuolo.

Steeds verder weg

Het leek er lang op dat het tot het einde spannend zou zijn in dit seizoen van de Serie A, want Lazio bleef erg lang in het spoor van Juventus. De club uit Rome verloor de twee laatste competitiewedstrijden van AC Milan en Lecce. Dit waren duels die eigenlijk gewonnen moesten worden, want er is steeds minder tijd om de achterstand op de koploper te dichten.

Het gat is op het moment zeven punten. Juventus gaat aan kop met 75 en Lazio volgt met 68. De nummer twee moet zelfs uitkijken dat het uiteindelijk niet nog zakt op de ranglijst, want Atalanta heeft slechts twee punten minder en Internazionale staat op 64 punten met één wedstrijd minder. Voor de Champions League-plaatsen maakt dit echter niets uit, omdat de eerste vier een plaats in dit toernooi verdienen.

Seizoen rustig uitspelen

Sassuolo speelt een degelijk seizoen, met 43 punten uit 31 wedstrijden tot nu toe. In de voorgaande twee seizoenen eindigde de club het jaar met dit puntentotaal. Voor nu is dit aantal genoeg voor de achtste plaats, maar er kan nog veel gebeuren in dit deel van de ranglijst. Het gat tot de nummer twaalf, Parma, is bijvoorbeeld slechts vier punten.

De eerste wedstrijd na de hervatting van de Italiaanse competitie verliep slecht voor Sassuolo, want het verloor met 4-1 van Atalanta. Sindsdien is de club wel goede resultaten gaan boeken. De Italiaanse nummer acht is namelijk al vijf wedstrijden ongeslagen. Het speelde met 3-3 gelijk tegen Inter en tegen Hellas Verona was dit ook de einduitslag. De drie wedstrijden die daarop volgden werden gewonnen van Fiorentina, Lecce en Bologna. Met de vorm zit het dus wel goed bij Sassuolo.

Eén tegen drie

Lazio moet het van de topscorer Ciro Immobile hebben, die er al 29 in heeft liggen in dit seizoen. Hij en Cristiano Ronaldo, die er 26 maakte, zijn nog de enige twee spelers die kans maken op de topscorerstitel van dit seizoen in de Serie A. De Italiaan zal er dus op gebrand zijn om in de laatste weken nog wat goals te maken.

Bij Sassuolo zijn er meerdere spelers die het net makkelijk weten te vinden, want er zijn er drie met meer dan tien doelpunten. Fransesco Caputo was al vijftien keer trefzeker, Domenico Berardi twaalf keer en Jeremie Boga scoorde elf keer. Sassuolo heeft dus meerdere opties voorin. Eerder deze week startten Caputo en Berardi, die ook scoorde, tegen Bologna. Boga viel later in.

Teamnieuws

Lazio start zaterdag zonder Joaquín Correa, omdat hij last heeft van een blessure die hij laatst opliep. De club moet het ook zonder Patric doen. Hij beet zijn tegenstander in het duel met Lecce, waardoor hij met rood van het veld moest en nu een schorsing uitzit. Aan de kant van Sassuolo zijn er geen recente blessures of schorsingen bekend.

Eerder dit seizoen

Toen de teams elkaar in november tegenkwamen, was Lazio de sterkste van de twee. De club creëerde meer kansen en vooral ook betere kansen dan Sassuolo. Het bleef wel lang spannend, want de teams gingen rusten bij een stand van 1-1 en deze bleef ook staan tot aan de blessuretijd. Lazio trok alsnog aan het langste eind door een doelpunt van Felipe Caicedo in de 91e minuut. Dit was al met al wel een terechte uitslag, maar het ging toch lang op een gelijkspel af. Een overwinning van Lazio levert dit keer een quote van 1.55 op.

Lazio – Sassuolo tip

Voor Lazio is het zaak om de droom van het kampioenschap in leven te houden, waardoor er niet verloren mag worden. Het draait niet lekker bij de nummer twee, terwijl Sassuolo juist al vijf wedstrijden op rij niet meer verloor. Eerder dit seizoen eindigde het duel al eens bijna in een gelijkspel en de tip bij deze wedstrijd is dat het dit keer wel echt gebeurt, dus een gelijkspel. Deze voorspelling van Lazio – Sassuolo heeft een quote van 4.30.

Lazio – Sassuolo Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Lazio: 1.55
Gelijkspel: 4.30
Winst Sassuolo: 4.95