18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio – Juventus voorspelling – wedden, tips en quotes 27 januari 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Lazio – Juventus, Serie A
Aanvang: zondag 27 januari 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Juventus wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.36

Zo dominant als dit seizoen is Juventus dit decennium nog niet geweest. Dat wil wat zeggen voor de club die sinds 2012 onafgebroken landskampioen is geworden. Lazio wacht de zware taak Juve van een zege af te houden. Dit zijn de wedtips en quotes bij Lazio – Juventus.

Verheven boven de rest

De Serie A is iets over de helft, maar lijkt nu al van alle spanning te zijn ontdaan. Juventus won van 18 van zijn 20 competitieduels en speelde er 2 gelijk. Zo goed presteerde nog nooit een club in de Serie A na 20 duels.

Napoli staat op de tweede plaats, maar volgt op gepaste afstand met een achterstand van 9 punten. Om de dominantie van de Bianconeri te illustreren: Juventus verloor slechts 1 van zijn laatste 45 competitieduels.

Lazio wacht een schone taak om Juventus af te stoppen. De Biancocelesti missen echter de nodige spelers, met name op defensief vlak: centrale verdedigers Francesco Acerbi (geschorst) en Luiz Felipe (geblesseerd). Rechtermiddenvelder Adam Marusic is eveneens geschorst. Gezien het gemak waarmee Juventus wint zonder tegendoelpunt (11x in 20 duels)) en gelet op het feit dat Lazio moeizaam scoort (29x in 20 duels) is de quotering van 3.20 voor ‘Juventus wint zonder tegendoelpunt’ er één om in de gaten te houden.

Afwijking van een patroon

De recente onderlinge historie van Lazio – Juventus spreekt niet bepaald in het voordeel van de Romeinen. Juventus won 8 van de 9 laatste Serie A-wedstrijden. Voorspellen dat Juventus wint & minder dan 2.5 goals (zoals in 6 van de laatste 8 zeges) is gequoteerd op 3.90.

Een strafexpeditie ligt echter niet in de lijn der verwachtingen. In de helft van Juventus’ competitieduels vielen er dit seizoen minder dan 2.5 goals. Voorspellen dat er tijdens Lazio – Juventus minder dan 2.5 goals worden gescoord heeft een quotering van 1.72.

De laatste drie Serie A-wedstrijden van Juventus laten een ander patroon zien. Daarin vielen er telkens meer dan 2.5 goals. Wedden op meer dan 2.5 goals bij Lazio – Juventus heeft een quotering van 2.00. Voorspellen dat Juventus wint & meer dan 2.5 goals is gequoteerd op 2.85.

Dybala’s favoriete tegenstander

In 10 van zijn 18 winstpartijen won Juventus met minimaal 2 doelpunten verschil. Deze statistiek nodigt uit om te wedden op ‘Juventus wint met handicap -1’, gequoteerd op 3.15.

Het kwam in de meest recente Serie A-wedstrijden van zowel Lazio als Juventus vaak voor dat er meer dan 1.5 goal werd gescoord. Voorspellen dat er tijdens Lazio – Juventus meer dan 1.5 goal in de 1e helft wordt gescoord, is gequoteerd op 2.90.

Gelet op de defensieve problemen bij Lazio is het niet uitgesloten dat Juventus in beide helften scoort. Voorspellen dat Juventus in beide helften scoort, heeft een quotering van 3.05. Paolo Dybala maakte dit seizoen 2 Serie A-goals. Wellicht dat hij dat aantal tegen Lazio kan verdubbelen aangezien de Argentijn 10x scoorde in de 14 duels die hij Lazio speelde. Wedden op een goal van Dybala tijdens Lazio – Juventus is gequoteerd op 2.30.

Lazio – Juventus

Juventus is ongenaakbaar in de Serie A. Lazio scoort moeizaam en mist enkele belangrijke verdedigers. Tip bij Lazio – Juventus: winst Juventus, bij Toto gequoteerd op 2.36.

Lazio – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Lazio: 2.75
Gelijkspel: 3.45
Winst Juventus: 2.36