18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 4 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Lazio – AC Milan, Serie A
Aanvang: zaterdag 4 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: Lazio wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.28

Met het aanbreken van speelronde dertig blijft het onophoudelijk spannend in de Italiaanse Serie A. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Lazio – AC Milan.

Dromen

Een mens mag dromen en dat geldt dit seizoen zeker voor supporters van Lazio. De Romeinen hopen natuurlijk elk jaar voor de titel te kunnen gaan, maar clubs als Juventus en Napoli staan die droom doorgaans in de weg. Die laatste club laat het dit seizoen ruim afweten, met tot nu zelfs al tien nederlagen. Maar dan blijft Juventus nog over. Lazio komt toch erg dichtbij, met nu slechts vier punten achterstand op de Italiaanse recordkampioen uit Turijn.

Die achterstand komt vooral door een 3-2-nederlaag tegen Atalanta Bergamo van anderhalve week geleden. Hierna herstelde Lazio prima, met een 2-1 zege tegen Fiorentina en 1-2 overwinning op Torino. Je kunt de afgelopen reeks wedstrijden gebruiken als tip gebruiken voor je voorspelling. In vijf van de laatste zes duels wisten namelijk beide teams te scoren. Wedden dat dit tegen Milan opnieuw gaat gebeuren, levert je een quote van 1.71 op.

Inhalen

AC Milan wil zo graag weer meespelen in Europees verband. Vorig seizoen leken de Rossoneri zich te plaatsen voor de Europa League, maar de UEFA stak daar een stokje voor. Milan had zich niet gehouden aan de regels rondom Financial Fair Play en deelname aan die competitie werd de club ontzegd. Dit jaar gaat het een stuk minder dan de vijfde plek van vorig seizoen. Om direct naar de Europa League te gaan, moet Milan nog minimaal één team inhalen.

De komende weken wordt het nog lastig voor Milan. Alsof een wedstrijd tegen Lazio nog niet zwaar genoeg is, volgen in de aankomende week ook duels met Juventus (thuis) en Napoli (uit). Een opvallende tip: in de laatste drie bezoekjes aan Lazio werd het telkens gelijk. Tijdens de rust stond het ook alle drie de keren al gelijk. Je kunt dus wedden op de voorspelling ‘gelijkspel bij rust én einde wedstrijd’, tegen een quote van 4.90.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de teams compleet gelijkop. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide wonnen beide teams er twee. Het doelsaldo is met 4-3 licht in het voordeel van de thuisploeg. De laatste Lazio – AC Milan was in februari 2019 en eindigde in 0-0.

Teamnieuws

Lazio heeft een enorme waslijst aan spelers die niet kunnen meespelen. Luiz Felipe, Adam Marusic, Senad Lulic, Lucas Leiva en Bobby Adekanye zijn allemaal geblesseerd, terwijl Ciro Immobile en Felipe Caicedo een schorsing van één wedstrijd uitzitten. Joaquín Correa moet voor de goals gaan zorgen.

De bezoekers hoeven minder spelers te missen. Ricardo Rodríguez en Alen Halilovic zijn teruggekeerd van verhuurperiodes in Nederland en mogen niet spelen in het restant van de competitie. Verder zitten Léo Duarte (hamstring) en Mateo Musacchio (enkel) samen in de lappenmand.

Lazio – AC Milan tip

Lazio – AC Milan: de bezoekers hebben de punten misschien wel het allerhardst nodig, maar misschien dat juist die druk ervoor zorgt dat Lazio op de toppen van het kunnen speelt. Tip: wedden op de voorspelling ‘Lazio wint’ met een quote van 2.28 bij Toto.

Lazio – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Lazio: 2.28
Gelijkspel: 3.20
Winst AC Milan: 3.00