18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Napoli wedden, tips en quotes 22 april 2018

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Juventus – Napoli, Serie A
Aanvang: 22 april 2018, 20.45
Beste wedtip: Juventus wint en beide helften under 1.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.14

Juventus morste afgelopen weekend dure punten, waardoor de spanning weer terug is in de Serie A. Wint Napoli in het hol van de leeuw, dan doet de ploeg een serieuze gooi naar het kampioenschap.

Juventus morst

Na de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid, liep de Oude Dame afgelopen weekend wederom een kater op door gelijk te spelen tegen degradatiekandidaat Crotone.

Ondanks het feit dat Juventus in de hoek zit waar de klappen vallen, won het al zijn laatste zes thuiswedstrijden, dateert het laatste verlies in de competitie van 19 november 2017 tegen Sampdoria (3-2) en staat het nog steeds vier punten los van achtervolger Napoli. Juventus is de afgelopen jaren ongenaakbaar in de competitie en stelt bij winst het zevende kampioenschap zo goed als veilig.

Napoli worstelt in toppers

Napoli werd aan het begin van dit seizoen geroemd om zijn frivole spel. De ploeg van Maurizio Sarri voerde lange tijd ook de lijst aan en won zelfs tien wedstrijden op rij aan het begin van dit jaar. Maar in de laatste weken noteerden de Azzuri vooral gelijke spelen, en konden ze in de topwedstrijden niet overtuigen.

Niet één van de laatste drie binnenlandse wedstrijden tegen grote tegenstanders werd gewonnen. AS Roma nam de punten mee uit Stadio San Paolo (2-4) en op bezoek bij AC Milan en Internazionale werd er doelpuntloos gelijkgespeeld.

Onderlinge geschiedenis

In de laatste vijf ontmoetingen tussen de twee Italiaanse grootmachten stapte Juventus driemaal als winnaar van het veld, eenmaal werd er gelijkgespeeld en vorig jaar wonnen de Napolitanen – al was dat wel in de strijd om de Copa Italia. In de competitie was de Oude Dame eerder dit seizoen te sterk voor Napoli: een vermakelijk schaakspel eindigde toen in het voordeel van Juventus (0-1).

Blessures en afwezig

Bij de vorige wedstrijd van Napoli kreeg Dries Mertens rust. Hij is weer startklaar aankomende zondag. Arek Milik was zijn vervanger, maar is net terug van een blessure en zal waarschijnlijk op de bank beginnen.

Aan de kant van Juventus keert Miralem Pjanic terug in de wedstrijdselectie na een lichte spierblessure.

Juventus – Napoli tip

Juventus is al jaren ongenaakbaar in de Italiaanse competitie. Napoli kan de spanning weer terugbrengen in de strijd om het kampioenschap, maar laat het dit seizoen al vaker afweten in de topwedstrijden. De verwachting is wederom een Italiaans defensief schouwspel. Tip: Juventus wint en beide helften under 1.5 goals, te vinden bij Toto met een quotering van 2.14.

Juventus – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 2.05
Gelijkspel: 3.15
Winst Napoli: 4.63