18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip 25 augustus 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Juventus – Lazio, Serie A
Aanvang: zaterdag 25 augustus 2018, 18.00 uur
Beste wedtip: Juventus wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.34

Juventus wist de eerste competitiewedstrijd te winnen. Lazio verloor gelijk en is daardoor het nieuwe seizoen slecht begonnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die bij Juventus – Lazio horen.

Spectaculair begin van het seizoen

De regerend landskampioen opende het seizoen door op bezoek te gaan bij Chievo Verona. Die wedstrijd leek op papier een makkie voor de Oude Dame, maar niets leek minder waar. Na drie minuten scoorde Sami Khedira al voor Juventus en daardoor leek de wedstrijd al beslist, maar Chievo Verona vocht terug. Het kwam voor de rust nog op gelijke hoogte. Ongeveer tien minuten na rust kwam het zelfs op een 2-1 voorsprong. Juventus was over heel de wedstrijd gezien beter en kwam ook terug op 2-2 door een eigen doelpunt van Mattia Bani. Het duel liep op zijn eind en de Oude Dame kreeg de derde goal maar niet gemaakt. Tot de 93e minuut, want toen wist Federico Bernardeschi te scoren vanuit een lage voorzet van Alex Sandro. Zo liep de regerend landskampioen van Italië nog geen averij op in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

Iedereen kijkt natuurlijk ook naar Cristiano Ronaldo. Bijna alle voetballiefhebbers zijn benieuwd hoe hij het gaat doen dit seizoen in Italië. Wedden op een goal van de superster tegen Lazio levert niet veel op, dat heeft namelijk een quote van 1.60.

Eerste topper verloren

Lazio had een moeilijkere tegenstander om het seizoen tegen te starten. De nummer twee van het vorige seizoen Napoli kwam op bezoek. Dit was dus gelijk de eerste krachtmeting met de echte top van de Serie A voor Lazio. Het thuisspelende team kwam na 25 minuten op voorsprong door Ciro Immobile. De topscorer van vorig seizoen had dus niet lang nodig om zijn doelpuntenrekening weer te openen. Net voor rust kwam Napoli op gelijke hoogte door een goal van Arkadiusz Milik. Dat was zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, want de scheidsrechter keurde de eerste af. In de 59e minuut krulde Lorenzo Insigne een afvallende bal in de kruising waardoor het 1-2 stond. Dat was ook de winnende goal, want Lazio wist niks meer terug te doen.

Het is dus een moeizaam begin van het nieuwe seizoen. Mocht de club deze week weer verliezen, dan staat het ergens onderaan met nul punten uit twee wedstrijden. De bookmakers zien het somber in, want op winst voor Lazio staat een quote van 7.90.

Onderlinge resultaten

De laatste keer dat Juventus – Lazio op het programma stond in de serie A, was op 14 oktober 2017. Die wedstrijd won Lazio met 1-2 door twee goals van Ciro Immobile. Mocht hij deze keer weer scoren, dan heeft dat een quote van 3.10 bij Toto. Dat was overigens wel de enige keer dat Juventus verloor van Lazio in de afgelopen paar seizoenen.

Juventus – Lazio tip

Op papier heeft Juventus een veel sterker team dan Lazio. De Oude Dame is ook beter aan het seizoen begonnen. De onderlinge resultaten zijn ook in het voordeel van de regerend landskampioen. De tip bij deze wedstrijd is dat Juventus wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.34 bij Toto.

Juventus – Lazio Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 1.34
Gelijkspel: 4.85
Winst Lazio: 7.90