18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Internazionale, voorspelling – wedden, quotes en tip 9 februari 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Juventus – Internazionale, Coppa Italia
Aanvang: Dinsdag 9 februari, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 2.57

Juventus en Internazionale speelde vorige week de eerste halve finale van de Coppa Italia. Nu staat de tweede ontmoeting op het programma. Juventus won vorige week met 1-2 van Internazionale en de ploeg zal de voorsprong willen verdedigen. Hier de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Juventus – Internazionale.

Cristiano Ronaldo stelt nooit teleur

In de wedstrijden dat het erom draait staat Cristiano Ronaldo altijd op. Ook in de vorige ontmoeting van afgelopen week was dit weer zo. Juventus won met 1-2 van Internazionale en Ronaldo was beslissend door twee keer te scoren. Mede dankzij deze twee goals staat de Portugees al op 23 doelpunten uit 24 wedstrijden dit seizoen. Zijn leeftijd, 36, lijkt hem niks te doen. Ronaldo blijft maar presteren.

In de Serie A heeft Juventus ook veel te danken aan Ronaldo. Op een gegeven moment stond de ploeg twaalfde, maar Juventus heeft zichzelf weer teruggevochten naar de derde plaats. De ploeg, staat met een wedstrijd minder gespeeld, op zeven punten van koploper AC Milan.

In de laatste vier competitiewedstrijden verloor Juventus alleen van Internazionale (0-2), maar de laatste drie wedstrijden wist Juventus allemaal te winnen. Bologna, Sampdoria en AS Roma werden allemaal met 2-0 verslagen. En doordat Juventus de eerste wedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia heeft gewonnen, heeft de ploeg een goede uitgangspositie om de finale te bereiken.

Comeback?

In de met 1-2 verloren partij tegen Juventus moest Internazionale het doen zonder topscorer Romelu Lukaku. Lautaro Martínez maakte tegen Juventus nog wel de 1-0 maar kon het niet meer omdraaien nadat Ronaldo had gescoord. Internazionale hoeft het nog niet op te geven, Lukaku is weer fit en de ploeg heeft nog alle kans om de finale te bereiken. Inter moet in ieder geval twee doelpunten maken. Dit komt omdat Juventus het voordeel heeft met twee doelpunten in de uitwedstrijd.

In de laatste vier competitiewedstrijden wist Inter tien van de twaalf punten te pakken. Zo won de club met 2-0 van Juventus, maar verspeelde de ploeg daarna twee punten door een doelpuntloos gelijkspel tegen Udinese. Toch wist Internazionale zich weer te herpakken en won het daarna met 4-0 van Benevento en met 0-2 van Fiorentina. Inter staat nu tweede op twee punten van rivaal AC Milan.

Afgelopen wedstrijden

In de eerste halve finale wist Juventus dus met 1-2 te winnen van Internazionale. Ronaldo maakte er twee en Lautaro Martínez scoorde ook een keer. Juventus heeft dus zeker het voordeel.

De wedstrijd hiervoor wist Inter echter met 2-0 te winnen. Arturo Vidal maakte de 1-0 na tien minuten spelen, en in het begin van de tweede helft maakte Nicolo Barella daar 2-0 van. Internazionale weet dus zeker hoe Juventus te verslaan is. Herhaalt de ploeg de 2-0 in de halve finale, dan staat Inter in de finale van de Coppa Italia.

Juventus – Internazionale tip

Beide teams zijn in de competitie erg goed bezig. In de quotering van Toto is ook te zien dat de teams elkaar nauwelijks ontlopen. Juventus is door de overwinning van vorige week licht favoriet, maar Internazionale heeft in de competitie bewezen met 2-0 van Juventus te kunnen winnen. De wedstrijd wordt in ieder geval interessant om te zien, maar door de overwinning van Juventus van vorige week en de uiterst betrouwbare defensie lijkt Juventus het niet meer weg te kunnen geven. De tip: wedden op ‘Winst Juventus’ met een quote van 2.57 bij Toto.

Juventus – Internazionale Coppa Italia wedden

Quotes bij Toto:
Winst Juventus: 2.57
Gelijkspel: 3.40
Winst Internazionale: 2.70