18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Juventus – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 26 november 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Juventus – Atlético Madrid, Champions League
Aanvang: Dinsdag 26 november 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.97

Er staat een mooi affiche op het programma in groep D van de Champions League. Juventus ontvangt Atlético Madrid in Italië en deze teams gaan hoogstwaarschijnlijk door in het toernooi. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Juventus – Atlético Madrid.

Twee keer koploper

Ondanks dat Juventus dit seizoen niet altijd even overtuigend speelt, staat het wel eerste in de Serie A en in groep D van de Champions League. Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten zijn zelfs nog ongeslagen in beide competities. Er valt dus wel wat voor te zeggen dat de bookmakers de Italiaanse club als favoriet zien dinsdag. Een overwinning van Juventus levert namelijk een quote van 2.07 op en een zege van Atlético heeft een quote van 3.60.
Juventus won de laatste competitiewedstrijd weer met veel moeite, want zo’n kwartier voor tijd stond het nog met 1-0 achter tegen Atalanta. In het laatste deel van de wedstrijd waren de Argentijnen erg belangrijk voor de koploper van Italië. Door twee goals van Gonzalo Higuaín en één doelpunt van Paulo Dybala eindigde het duel alsnog in een 1-3 overwinning voor Juventus.

Kostbare punten laten liggen

Atlético Madrid speelde in het afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Granada. Hierdoor zag het Barcelona en Real Madrid een gat slaan van drie punten. Het is niet voor het eerst dat Atlético dit seizoen averij oploopt door een gelijkspel, want het speelde maar liefst zeven keer gelijk in de Spaanse competitie dit seizoen. Dat is de helft van de wedstrijden.
Niet alleen in de Spaanse competitie liet Atlético kostbare punten liggen, want ook in de Champions League ging het mis tegen Bayer Leverkussen. Het verloor met 2-1, waardoor de achterstand op Juventus ook drie punten werd. De Spaanse club zal er dus alles aan gaan doen om dit gat weer te dichten in het aanstaande duel.

Onzekerheid bij Juventus

Juventus heeft momenteel te maken met wat blessuregevalletjes binnen de selectie. Zo speelde Cristiano Ronaldo in het afgelopen weekend niet door knieklachten. Matthijs de Ligt speelde wel, maar raakte geblesseerd aan zijn schouder, die even uit de kom schoot. Hij maakte de wedstrijd wel af, maar het is nog onzeker of hij in de Champions League meedoet dinsdag. Bij Atlético Madrid zijn er niet veel afwezigen. De club moet wel Diego Costa missen, want hij is sinds kort uit de roulatie door een blessure.

Juventus verzuimt om te winnen

Juventus en Atlético troffen elkaar in de eerste speelronde van de Champions League dit seizoen. Het werd een erg gelijk opgaande wedstrijd, maar de Italiaanse ploeg liep na rust uit naar een 0-2 voorsprong en leek deze niet meer te gaan verspelen. Niets bleek minder waar, want de club uit Madrid knokt zich knap terug in de wedstrijd en sleepte er zelfs een 2-2 gelijkspel uit. Een puntendeling zou dinsdag een quote van 3.10 opleveren.

Juventus – Atlético Madrid tip

Deze twee ploegen overleven de groepsfase van de Champions League hoogstwaarschijnlijk en dit duel gaat vooral om de eerste plek. Vorige keer kende deze wedstrijd geen winnaar, want het werd 2-2. De opstelling van Juventus kan er zomaar een stuk anders uitzien dan normaal door wat twijfelgevallen binnen de selectie en dit is meestal niet goed voor de organisatie van een elftal. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat beide ploegen scoren. Deze voorspelling van Juventus – Atlético Madrid heeft een quote van 1.97.

Juventus – Atlético Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Juventus: 2.07
Gelijkspel: 3.10
Winst Atlético Madrid: 3.60