18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip 14 februari 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: Internazionale – Lazio, Serie A
Aanvang: Zondag 14 februari 2021, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.75

De titelstrijd in Italië is erg spannend. De gehele top vijf maakt nog een redelijke kans om kampioen te worden, waardoor elke wedstrijd belangrijk is. Dat geldt vooral voor de topduels en daarvan staan er deze week meerdere op het programma, waaronder Internazionale – Lazio.

Grote kanshebber

Internazionale draait goed dit seizoen en is dan ook een ware titelkandidaat. De club staat op het moment tweede met 47 punten uit 21 wedstrijden. Dit zijn slechts twee punten minder dan koploper en aartsrivaal AC Milan. Het feit dat de andere club uit Milaan eerste staat zal de spelers van Inter nog meer motiveren om elke wedstrijd hun best te doen.

De blauw-zwarten zijn momenteel vijf wedstrijden op rij ongeslagen in de competitie en dus in vorm. In het laatste competitieduel won Inter met 0-2 van Fiorentina. Toch heeft de club wat recht te zetten, want eerder deze week werd het in de Coppa Italia uitgeschakeld door Juventus.

In vorm

Een team dat misschien nog wel beter in vorm is, is Lazio. De club is al zeven wedstrijden ongeslagen in de Italiaanse competitie en dat niet alleen: Lazio won de laatste zes duels zelfs. Toch heeft het net als Inter wat recht te zetten, want ook Lazio verloor in de afgelopen ronde van de Coppa Italia, waardoor het uit het toernooi ligt.

De goede vorm heeft Lazio naar de vijfde plek gebracht in de Italiaanse competitie. Het staat nu op 40 punten uit 21 wedstrijden. De club maakt dus ook nog kans op de titel, maar dan moet het zondag niet tegen een nederlaag aanlopen. Dan wordt het gat naar koploper Milan hoogstwaarschijnlijk twaalf punten en dat lijkt dan niet meer recht te trekken.

Teamnieuws

Internazionale heeft geen zorgen wat betreft blessures. Antonio Conte kan gewoon met zijn sterkste elf beginnen en hoeft niet te gaan puzzelen. Bij Lazio zijn er twee blessures bekend. Het gaat om Luiz Felipe en Thomas Strakosha. De verdediger en keeper zijn allebei in januari geblesseerd geraakt. Felipe moest aan zijn enkel geopereerd worden en Strakosha kampt met knieklachten.

Alles erop en eraan

Eerder dit seizoen gebeurde er van alles tijdens de topper tusen Inter en Lazio. Inter ging de rust in met een 0-1 voorsprong en Lazio moest al twee keer wisselen. Gelijk na de rust kwam daar een derde wissel bij, want Bastos (die in de 16e minuut inviel) moest er alweer uit. Ondanks al die wissels maakte Lazio gelijk in de 55e minuut. Een kwartier daarna kreeg Ciro Immobile een rode kaart, waardoor het er slecht uitzag voor Lazio. Toch hield de ploeg stand en bleef het 1-1. Inter eindigde de wedstrijd ook met tien man, omdat Stefano Sensi in de 86e minuut nog rood kreeg.

De bookmakers verwachten dit keer een overwinning voor Internazionale. Deze voorspelling heeft namelijk een quote van 1.74, terwijl een zege van Lazio een quotering van 4.15 oplevert.

Internazionale – Lazio tip

Beide teams zijn in goede vorm, maar Inter staat toch een stukje hoger op de ranglijst. Die club is de grootste concurrent van koploper Milan. Lazio won de laatste vijf wedstrijden op rij en wil de aansluiting vinden. Eerder dit seizoen eindigde de onderlinge confrontatie in 1-1. De tip voor deze editie is dat het weer in een gelijkspel eindigt. Deze voorspelling van Internazionale – Lazio heeft een quote van 3.75.

Internazionale – Lazio Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst Internazionale: 1.74
Gelijkspel: 3.75
Winst Lazio: 4.15