18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – FC Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 10 december 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Internazionale – FC Barcelona, Champions League
Aanvang: dinsdag 10 december 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 1.59

De ontknoping van de groepsfase in de Champions League is aanstaande. In groep F is er al één ticket vergeven. Barcelona is al zeker van een plek in de volgende ronde. Internazionale nog niet en in de laatste groepswedstrijd ontvangt het FC Barcelona. Dit is onze voorbeschouwing voor Internazionale- FC Barcelona.

Verzuimt om afstand te nemen van Juventus

Internazionale heeft tegen AS Roma een grote kans laten liggen om de steviger op de eerste plaats te staan. Juventus verloor namelijk met 3-1 op bezoek bij de andere club uit Rome, Lazio. Zelf moest Internazionale dus zien af te rekenen met AS Roma. Dat lukte uiteindelijk niet. Het duel eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. Door het gelijke spel loopt Internazionale weliswaar uit op Juventus, één punt, maar het hadden er drie kunnen zijn. Inter staat nu eerste met 38 punten en Juventus volgt met 36 punten.

Nu is het zaak dat Inter het vizier volledig richt op de Champions League. In groep F gaat Inter namelijk samen met Borussia Dortmund uitmaken wie het laatste ticket voor de volgende ronde pakt. Beide ploegen staan op zeven punten. Barcelona is al geplaatst en Slavia Praag is met twee punten al uitgeschakeld. Nu is het zo dat Inter op papier voor een lastigere klus staat dan Dortmund. De Duitsers nemen het namelijk op tegen Slavia. Bij een overwinning op Barcelona is Inter geplaatst voor de volgende ronde. Dit komt door het onderlinge resultaat met Borussia Dortmund (2-0 winst en 3-2 verlies). Een gelijkspel óf een nederlaag zou ook genoeg kunnen zijn, maar dan moet Dortmund óf gelijkspelen óf verliezen.

Koploper

Barcelona staat op de eerste plaats in Spanje. Het haalde 34 punten uit vijftien wedstrijden. Barça moet die eerste plaats echter wel delen met aartsrivaal Real Madrid. Beide ploegen hebben nog een wedstrijd te goed en dat is nota bene El Classico. Dat duel werd door politieke spanningen verplaatst naar woensdag 18 december.

Afgelopen wedstrijd won Barcelona overtuigend van RCD Mallorca. In Camp Nou werd het 5-2 voor de thuisploeg. Er was een hoofdrol weggelegd voor Lionel Messi. De Argentijn had met een hattrick een heel belangrijk aandeel in de riante overwinning. De andere goals werden gemaakt door Antoine Griezmann en Luis Suaréz.

Wat denken de bookmakers van Internazionale – FC Barcelona?

De bookmakers zien Internazionale als de favoriet in dit duel. Een Italiaanse overwinning krijgt een quotering van 1.59.

Een overwinning van Barcelona staat een stuk hoger gequoteerd: 4.75.

Een gelijkspel staat op 4.15.

Terug in de tijd: nederlaag in de slotfase

Inter en Barcelona stonden in deze groepsfase al een keer tegenover elkaar. In Camp Nou kwamen de Italianen al na twee minuten op voorsprong. Lautaro Martínez scoorde. Suaréz nam Barça uiteindelijk bij de hand en zorgde met twee doelpunten alsnog voor de overwinning.

Teamnieuws: Inter krijgt weinig doelpunten tegen en Barcelona scoort veel

Inter heeft het achterin goed op orde. In de Serie A is het de ploeg met de minste doelpunten. De verdediging werd pas dertien keer gepasseerd.

Bij Barcelona is juist het scoren van doelpunten geen enkel probleem. De Spanjaarden scoorden het vaakst in La Liga. Maar liefst 41 keer vond Barça het net.

Internazionale – FC Barcelona tip

Als Inter alles in eigen hand wil houden, dan moet het winnen van Barcelona. De bezoekers zijn daarentegen al geplaatst voor de volgende ronde. In Barcelona liet Inter al zien dat het een stugge ploeg kan zijn. Onze tip bij Internazionale – FC Barcelona is dat Inter wint met een quotering van 1.59.

Internazionale – FC Barcelona Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 1.59
Gelijkspel: 4.15
Winst FC Barcelona: 4.75