18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Atalanta Bergamo voorspelling – wedden, quotes en tip 8 maart 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Internazionale – Atalanta Bergamo, Serie A
Aanvang: Maandag 8 maart 2021, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.55

De toppers in Italië blijven elkaar opvolgen. Zo is het maandag tijd voor de koploper Internazionale tegen de nummer vier Atalanta Bergamo. Een clash van gelijke systemen omdat beide clubs met drie centrale verdedigers spelen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Internazionale – Atalanta Bergamo.

De Scudetto

Voor het eerst sinds 2010 lijkt Internazionale weer kampioen te worden. Natuurlijk moet er niet te vroeg worden gejuicht, maar met zes punten voorsprong heeft de ploeg van Antonio Conte alles in eigen hand. De laatste zes competitieduels werden niet verloren door Inter. De ploeg lijkt klaar te zijn voor de laatste dertien duels in de competitie.

De laatste zes duels werden dus gewonnen door Inter. Benevento (4-0), Fiorentina (0-2), Lazio Roma (3-1), AC Milan, (0-3), Genoa (3-0) én Parma (1-2) werden allemaal verslagen in de afgelopen tijd. Dit heeft Inter te danken aan de uitstekende verdediging van de ploeg met Stefan de Vrij als leider. Daarnaast helpt het ook om een superspits als Romelu Lukaku in de selectie te hebben. De Belg heeft ondertussen al 18 keer het net gevonden en 7 keer de beslissende pass gegeven.

Laatste kans

Als Atalanta Bergamo nog de Serie A wil winnen moet de club nu opstaan en Internazionale verslaan. Onder Gian Piero Gasperini is de club een sensatie in Europa geworden door het attractieve voetbal. Atalanta speelt voetbal op een hoog tempo en er vallen vaak veel doelpunten in de wedstrijden van de ploeg. In de 25 wedstrijden die Atalanta in de Serie A heeft gespeeld dit seizoen wist de club in 22 keer het net te vinden. De ploeg scoort dus bijna altijd.

Het is soms wat wisselvallig bij Atalanta dit seizoen. Goede en matige reeksen wisselen zich af, maar de ploeg zit nu duidelijk in een positieve reeks. De laatste vier duels werden allemaal gewonnen: Cagliari (0-1), Napoli (4-2), Sampdoria (0-2) en Crotone (5-1).

Inter kan vertrouwen op een uitstekende verdediging, terwijl Atalanta juist zoveel mogelijk moet scoren. Het lijkt er soms op dat de tactiek van Gasperini erop is gericht om vaker te scoren dan de tegenstander, ook als die ten kosten gaat van de nul houden. De club maakt dan ook geregeld meer dan vier doelpunten in een wedstrijd, al acht keer dit seizoen.

Onderlinge resultaten

De laatste drie duels tussen de twee teams zijn licht in het voordeel van Inter. De afgelopen twee edities eindigde de wedstrijd twee keer in een 1-1 gelijkspel. In de andere ontmoeting wist Internazionale met 0-2 te winnen door doelpunten van Danilo D’Ambrosio en Ashley Young.

Teamnieuws

Antonio Conte kan beschikken over een volledige fitte selectie tegen Atalanta Bergamo. Er kan dan ook vanuit worden gegaan dat Conte met de allersterkste opstelling gaat beginnen.

Gian Piero Gasperini heeft wel last van verschillende blessures. Hans Hateboer, Bosko Sutalo, Sam Lammers en Viktor Kovalenko zijn allemaal niet van de partij tegen Inter. In principe is alleen Hateboer een basisspeler uit deze vier geblesseerden. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door Joakim Maehle.

Internazionale – Atalanta Bergamo tip

Deze wedstrijd is erg onvoorspelbaar, net als alle wedstrijden van Atalanta Bergamo. De ploeg van Gasperini heeft namelijk de kwaliteiten om elk team kapot te spelen, alleen komt het er niet altijd uit. De vraag is dan ook hoe dit gaat zijn tegen koploper Inter. Kijkende naar de laatste onderlinge duels lijkt een gelijkspel geen gekke voorspelling. De tip: wedden op ‘Gelijkspel’ met een quote van 3.55 bij Toto.

Internazionale – Atalanta Bergamo Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst Internazionale: 2.01
Gelijkspel: 3.55
Winst Atalanta Bergamo: 3.30