18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip zondag 9 februari 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Internazionale – AC Milan, Serie A
Aanvang: zondag 9 februari 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 1.96

Het is weer tijd voor dé derby van Milaan, we hebben het natuurlijk over Internazionale tegen AC Milan. Het verschil op de ranglijst is negentien punten. Dit is onze voorbschouwing voor Internazionale – AC Milan.

Naaste belager van koploper Juventus

Internazionale is dit seizoen de naaste belager van Juventus. De afstand tussen deze twee ploegen bedraagt slechts drie punten. Er is echter nog een kaper op de kust: Lazio Roma. De ploeg uit Rome staat derde met slechts één punt minder dan Internazionale. Het is dus spannend bovenin de Italiaanse competitie.

Inter is nu negen duels ongeslagen, alle competities meegenomen. Het won onlangs met 0-2 in de uitwedstrijd bij Udinese. Romelu Lukaku nam beide treffers voor zijn rekening en was dus de man van de wedstrijd. Hij trof twee keer doel in de tweede helft, in de 64e minuut en in de 71e minuut. Door de overwinning is Inter op een puntentotaal van 51 gekomen.

Vlees noch vis

Hoe anders is het seizoen bij de andere club uit Milaan, AC Milan. Die ploeg staat op de achtste plaats in de Serie A met 32 punten uit 22 wedstrijden. Er werd negen keer gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en acht keer verloren. De achtste plek is er wel een met perspectief. De afstand met nummer vier Atalanta Bergamo bedraagt namelijk zeven punten. Die vierde plaats geeft recht op een plaats in de groepsfase van de Champions League.

AC Milan is op dit moment wél bezig aan een sterke reeks wedstrijden, het is al zeven duels ongeslagen. Het won vijf keer en speelde twee keer gelijk. De laatste nederlaag dateert van 22 december 2019. Toen werd er, met grote cijfers weliswaar, verloren van Atalanta met 5-0.

Wat denken de bookmakers van Internazionale – AC Milan?

De bookmakers zien de thuisploeg als de favoriet voor deze Milanese derby. Een overwinning van Inter heeft een quotering van 1.96. Een overwinning van stadsgenoot AC Milan staat gequoteerd op 4.05 en een gelijkspel op 3.45.

Terug in de tijd: 0-2 overwinning voor Inter

Deze twee ploegen stonden op 21 september 2019 voor de eerste keer dit seizoen tegenover elkaar. In San Siro, het gezamenlijke stadion van AC Milan en Internazionale, werd het 0-2 voor Inter. Marcelo Brozovic en Romelu Lukaku waren de doelpuntenmakers.

Teamnieuws: Inter is zeer moeilijk te verslaan

Een wedstrijd winnen van Inter, het is pas één club gelukt dit seizoen in de Serie A. Op 6 oktober 2019 was Juventus met 1-2 te sterk in San Siro. Inter won daarnaast vijftien keer en speelde zes keer gelijk.

Internazionale – AC Milan tip

Inter is de favoriet voor dit duel en dat is ook logisch gezien de stand op de ranglijst en de prestaties dit seizoen. Het zal een hele klus worden voor AC Milan om van de stadsgenoot te winnen. Dat lukte dus tot dusver pas één club. Onze tip bij deze editie van Internazionale – AC Milan is dat Inter wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.96 bij Toto.

Internazionale – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 1.96
Gelijkspel: 3.45
Winst AC Milan: 4.05