18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hellas Verona – Napoli voorspelling – wedden, quotes en tip 23 juni 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Hellas Verona – Napoli, Serie A
Aanvang: dinsdag 23 juni 2020, 19.30 uur
Beste wedtip: gelijkspel Bookmaker: Toto
Quote: 3.55

Ook de Serie A is inmiddels weer hervat. In speelronde 27 staan Hellas Verona en Napoli tegenover elkaar. Napoli is de nummer zes van Italië en Hellas Verona de nummer zeven. Het onderlinge verschil is slechts één puntje. Dit is onze voorbeschouwing voor Hellas Verona – Napoli.

Kans op meer

Hellas Verona staat momenteel op de zevende plaats met 38 punten uit 26 wedstrijden. Het won 10 keer, speelde 8 keer gelijk en verloor 8 keer. Het heeft de aankomende tegenstander, Napoli, heel duidelijk in het vizier. Een overwinning zou betekenen dat Verona Napoli op de ranglijst passeert. Het heeft daarnaast ook nummer vijf AS Roma nog in het vizier. Het verschil met die ploeg bedraagt zeven punten.

Verona speelde na de hervatting een wedstrijd tegen Cagliari. Na 26 minuten spelen stond Verona met 2-0 voor in eigen huis. De voorsprong kwam op de tocht te staan toen Fabio Borini met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Nog voor rust kwam Cagliari terug in de wedstrijd door een treffer van Giovanni Simeone. Verder dan dat kwamen de bezoekers niet.

Geen goed seizoen

Napoli beleeft geen goed seizoen in de Serie A. De zesde plaats is voor een club als Napoli simpelweg een te lage klassering. Het vergaarde 39 punten uit 26 wedstrijden. Er werd 11 keer gewonnen, 6 keer gelijkgespeeld en 9 keer verloren. Napoli moet zorgen dat het blijft winnen, want een aantal ploegen komen akelig dichtbij. Zo is het verschil met nummer acht AC Milan en nummer negen Parma slechts drie punten.

Napoli speelde nog geen wedstrijd sinds de hervatting van de Serie A een feit is. Vlak voor de coronastop won het met 2-1 van Torino. Via Kostas Manolas en Giovanni Di Lorenzo kwam de ploeg uit Napels op een 2-0 voorsprong. Simone Edera deed in de 91e minuut iets terug namens Torino: 2-1.

Wat denken de bookmakers van Hellas Verona – Napoli?

Ondanks het geringe verschil op de ranglijst is Napoli de favoriet voor de winst. Een overwinning voor die ploeg staat gequoteerd op 1.89. Een overwinning van Hellas Verona staat gequoteerd op 3.70 en een gelijkspel op 3.55.

Terug in de tijd

Hellas Verona en Napoli stonden dit seizoen al een keer tegenover elkaar. Dat was in het kader van de competitie. Op 19 oktober 2019 kruisten beide ploegen de degens in Napels. De thuisploeg won uiteindelijk met 2-0 en oud-Ajacied Arkadiusz Milik nam beide treffers voor zijn rekening.

Teamnieuws

Hellas Verona heeft de zaakjes dit seizoen goed op orde in de verdediging. Het kreeg tot op heden nog maar 27 tegentreffers te verwerken. Alleen de top-drie, Juventus, Lazio en Internazionale, kregen minder tegendoelpunten. Juventus en Inter kregen er 24 tegen en Lazio 23.

Hellas Verona – Napoli tip

Napoli is de favoriet, maar draait geen geweldig seizoen in de Serie A. Verona speelt in eigen huis en weet dat het bij een overwinning de ploeg uit Napels passeert op de ranglijst. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn, nemen het dus tegen elkaar op. Onze tip bij Hellas Verona – Napoli is een gelijkspel. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.55 bij Toto.

Hellas Verona – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Hellas Verona: 3.70
Gelijkspel: 3.55
Winst Napoli: 1.89