18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Getafe – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 4 januari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Getafe – Real Madrid, La Liga
Aanvang: Zaterdag 4 januari 2020, 16.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.50
Real Madrid gaat door met de jacht op Barcelona, want de achterstand is momenteel twee punten. De Madrilenen zijn bij winst minimaal voor een paar uur koploper van Spanje, maar dan moet er wel gewonnen worden van Getafe. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Getafe – Real Madrid.

Europees voetbal

Getafe is de tegenstander van Ajax in de Europa League, maar de club is ook goed op weg om volgend jaar weer in Europa uit te komen. Het is nu de nummer zes van Spanje en dit zou betekenen dat Getafe in de kwalificatie van de Europa League gaat spelen. Wanneer de club nog een plekje stijgt, plaatst het zich voor de groepsfase van het toernooi. Nog een positie hoger betekent een plaats in de Champions League en dit is zeker mogelijk. Atlético Madrid staat namelijk op de vierde plek en die ploeg heeft maar twee punten meer dan Getafe.
De goede resultaten zijn voor een groot deel aan de defensie te danken, want Getafe krijgt niet heel veel doelpunten tegen. In de laatste tien wedstrijden hield de club maar liefst zes keer de nul. Als de Spaanse nummer zes het achterin goed heeft staan, kan het erg interessant worden tegen Real Madrid.

Kans op de Spaanse titel

Real Madrid is al dertien wedstrijden op rij ongeslagen, waardoor het in de race blijft voor de landstitel in Spanje. De Spaanse grootmacht heeft momenteel 37 punten en loopt maar twee punten achter op koploper Barcelona. De clubs speelden in december nog tegen elkaar, maar dit duel eindigde in een 0-0 gelijkspel. Real Madrid speelde de laatste drie competitiewedstrijden gelijk en liet hiermee kostbare punten liggen.
Net als Getafe, krijgt Real Madrid ook niet veel goals tegen. De club uit Madrid kreeg tot nu toe twaalf doelpunten te verwerken in de Spaanse competitie. Alleen Atlético Madrid kreeg er minder tegen dit seizoen, namelijk elf. Omdat beide clubs niet veel goals incasseren, kan wedden op ‘minder dan’ verstandig zijn. Zo heeft minder dan 2.5 doelpunten een quote van 1.84.

Real Madrid mist belangrijke spelers

De basisopstelling van Real Madrid zal er wat anders uit zien dan dat we gewend zijn. Eden Hazard is namelijk geblesseerd en aanvoerder Sergio Ramos is geschorst voor het aanstaande duel. De Belgische aanvaller wordt snel terug verwacht, net als Ramos, want zijn schorsing is na deze wedstrijd afgelopen. Bij Getafe is Mathías Olivera geschorst, omdat hij in het laatste duel twee keer tegen een gele kaart aan liep en dus rood kreeg.

Brilstand

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Madrid kende weinig spanning en ook geen enkel doelpunt. Real Madrid was de bovenliggende partij, maar creëerde te weinig om echt recht te hebben op de overwinning. Getafe kreeg ook nog wat kansen, maar ook die ploeg kwam niet tot scoren, waardoor het 0-0 werd. Deze keer heeft een gelijkspel een quotering van 3.50.

Getafe – Real Madrid tip

De teams draaien allebei mee in de top van Spanje en het belooft dan ook een spannende wedstrijd te gaan worden. De verschillen zijn klein er bij Real Madrid zijn er twee grote afwezigen. De teams spelen allebei ook regelmatig gelijk en de tip is dan ook dat Getafe – Real Madrid in een gelijkspel eindigt. Deze voorspelling heeft een quote van 3.50.

Getafe – Real Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Getafe: 4.05
Gelijkspel: 3.50
Winst Real Madrid: 1.83