18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Genoa – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 30 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Genoa – Juventus, Serie A
Aanvang: Dinsdag 30 juni 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: Winst Juventus & meer dan 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.61

Juventus gaat aan kop in Italië en gaat in de aanstaande speelronde op bezoek bij de nummer zeventien, Genoa. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Genoa – Juventus.

Strijd om degradatie

Genoa deed het net voor de corona-onderbreking erg goed, want het won bijvoorbeeld van AC Milan, Bologna en Cagliari. Daarnaast speelde de club ook nog eens gelijk tegen Atalanta en Fiorentina. Na de break gaat het wat minder. In de twee afgelopen wedstrijden verloor Genoa met 1-4 van Parma en speelde het met 2-2 gelijk tegen Brescia.

Het einde van dit seizoen wordt nog spannend voor Genoa. De club staat momenteel zeventiende in de Italiaanse competitie en dit is slechts één plaats boven de degradatiestreep. De club heeft nu 26 punten en dit is maar één punt meer dan de nummer achttien Lecce. Ook de twee laatste ploegen, SPAL en Brescia, staan niet super ver achter met achttien punten.

Af op de titel

Het is niet vreemd dat Juventus aan de leiding gaat in de Serie A, want dit is vaak het geval. De club heeft nu 69 punten en hiermee heeft het een verschil van vier punten opgebouwd met de rest van de competitie. De Serie A gaat richting het einde, waardoor de kans groot is dat De Oude Dame wederom de kampioen van Italië gaat worden.

Dit komt ook doordat de club in vorm is. De koploper won in de twee duels na de break namelijk met 0-2 van Bologna en in het afgelopen weekend met 4-0 van Lecce. Juventus krijgt dus ook na de corona-onderbreking weinig goals tegen, geen zelfs. De club kreeg dit seizoen pas 24 goals tegen in 28 wedstrijden, het minst van alle teams.

Team informatie

Niet iedereen is fit genoeg om te spelen. Zo moet Genoa het zonder Ivan Radovanovic doen, want de middenvelder is geblesseerd. Het is ook nog niet zeker of de linkervleugelverdediger Domenico Criscito er bij zal zijn in het aanstaande duel vanwege een hamstringblessure.
Bij Juventus zijn het vooral de verdedigers die geblesseerd zijn. Merih Demiral, Giorgio Chiellini, Alex Sandro en Mattia De Sciglio hebben allemaal blessures en pijntjes.

Eerder dit seizoen

De clubs speelden in oktober voor het laatst tegen elkaar in de Serie A. Juventus kreeg de overwinning niet zomaar cadeau in eigen huis, want het won uiteindelijk met 2-1 door een benutte strafschop van Cristiano Ronaldo in de 96e minuut. Het was al met al wel een terechte zege. Juventus kreeg namelijk veel meer kansen, maar was gewoon niet zo effectief. Dit keer heeft een overwinning van de koploper een quote van 1.44 en een zege van Genoa 6.50.

Genoa – Juventus tip

Juventus is de absolute favoriet voor de zege aanstaande dinsdag, waardoor de kans op de titel nog groter wordt. De club is na de noodgedwongen stop ook erg sterk gaan spelen, terwijl Genoa niet echt lekker is begonnen. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Juventus wint en dat er meer dan 1.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Genoa – Juventus heeft een quote van 1.61.Genoa – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Genoa: 6.50
Gelijkspel: 4.30
Winst Juventus: 1.44