18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Fortuna Sittard – PSV voorspelling – wedden, tips en quotes 18 augustus 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Fortuna Sittard – PSV, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 18 augustus 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: PSV wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.30

Fortuna Sittard luisterde zijn rentree in de Eredivisie op met een gelijkspel. PSV opende met een comfortabele zege. Dit zijn voorspellingen, tips en quotes bij het wedden op Fortuna Sittard – PSV.

Geluk niet aan de zijde van Fortuna

Voor het eerst sinds 2002 speelde Fortuna weer eens een Eredivisie-duel. Op bezoek bij Excelsior kwamen de Limburgers na een half uur op achterstand. Fortuna was geenszins van slag en had in de tweede helft het betere van spel. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Acht minuten na rust scoorde Jorrit Smeets met een fraaie boogbal.

Nadat Excelsior-middenvelder Luigi Bruins rood kreeg, was dit de aanzet voor Fortuna om tot een slotoffensief over te gaan. Ondanks verwoede pogingen slaagde de ploeg uit Sittard er niet meer in een goal te maken. Het overwicht van Fortuna ten opzichte van Excelsior kwam het best tot uitdrukking in het aantal schoten op doel: Fortuna schoot acht keer op doel terwijl Excelsior twee schoten op goal produceerde.

De voorspelling dat Fortuna wint van PSV of een remise behaalt, is niet logisch gezien de krachtsverhoudingen maar het zou kunnen dat het CL-duel met BATE Borisov zijn schaduw vooruitwerpt. Een wedmogelijkheid bij Fortuna Sittard – PSV is het wedden op de dubbele kans: wedden op ‘Fortuna Sittard wint of speelt gelijk’ heeft een quotering van 2.65.

Wedden op (g)een goal van Fortuna Sittard

Na afloop van het duel met Excelsior leefde het gevoel bij de Fortuna-spelers dat er meer dan één punt had ingezeten. Ze kijken uit naar het duel met PSV en achten zich niet kansloos tegen de landskampioen. Mocht dat zelfvertrouwen bewaarheid worden, dan loont het om te wedden op een goal van Fortuna.

De voorspelling dat Fortuna 1 goal maakt tegen PSV heeft een quotering van 2.31, terwijl 2 goals gequoteerd zijn op 5.15. Voorspellen dat Fortuna nul goals maakt tegen PSV heeft een redelijke hoge quote van 2.05.

De Mexicaans-Uruguayaanse doelpuntenmachine

PSV hield de netten schoon in zijn eerste twee officiële duels van 2018/2019. Na de 0-0 tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal volgde een (haast traditionele) ruime zege op FC Utrecht. Een tip bij het wedden op Fortuna Sittard – PSV zou daarom kunnen zijn: ‘PSV wint zonder tegendoelpunt’, bij Toto gequoteerd op 2.13.

De namen van Gaston Pereiro, Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Denzel Dumfries verschenen op het scorebord. Pereiro en Lozano steken in grootse vorm de laatste tijd. Pereiro maakte zes goals in zijn laatste zeven Eredivisie-duels, Lozano was telkens trefzeker in PSV’s laatste drie uitduels in de Eredivisie.

De voorspelling dat PSV minimaal drie keer scoort tegen Fortuna is derhalve te billijken: wedden op 3 of meer goals van PSV tegen Fortuna heeft een quotering van 1.99. Voorspellen dat PSV 2 goals maakt tegen Fortuna is gequoteerd op 3.20. Wedden op slechts 1 goal van PSV tegen Fortuna Sittard heeft een quotering van 3.85.

Fortuna Sittard – PSV tip

PSV maakte tot nu toe een solide indruk. De landskampioen hield in zijn eerste twee officiële duels van 2018/2019 de nul. Fortuna Sittard sleepte direct een punt in de wacht in zijn eerste competitieduel. PSV is normaal gesproken te sterk voor de Limburgers. Daarom luidt de tip bij het wedden op Fortuna Sittard – PSV: PSV wint, bij Toto gequoteerd op 1.30.

Fortuna Sittard – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Fortuna Sittard: 8.15
Gelijkspel: 5.35
Winst PSV: 1.30