18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim voorspelling – wedden, quotes en tip 6 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 6 juni 2020, 15.30 uur
Beste wedtip: 1899 Hoffenheim wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.41

De een wil Europees voetbal halen en de ander strijdt tegen degradatie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim.

Angstzweet

De laatste weken zal het angstzweet zijn uitgebroken bij veel supporters van Fortuna Düsseldorf. De ploeg van coach Uwe Rösler zag grote concurrent Werder Bremen zeven punten pakken in drie duels en pakte er zelf maar vier. Inmiddels is het gat tussenbeiden dan ook geslonken tot twee punten. Op dit moment zorgt de zestiende plek van Fortuna ervoor dat de club veroordeeld wordt tot het spelen van de play-offs tegen degradatie.

Het kan Fortuna ook nog lukken om degradatie compleet te ontlopen. In dit geval moet het minimaal een punt achterstand op Mainz 05 goedmaken. Dit kan zomaar eens lukken. Een belangrijke stap werd twee weken geleden gezet, toen het noodlijdende Schalke 04 met 2-1 aan de kant werd gezet. Tip: voorafgaand aan de laatste twee duels speelde Fortuna Düsseldorf vier keer op een rij gelijk. Wedden op de voorspelling dat het gelijk wordt geeft een quote van 3.45.

Stijgen

1899 Hoffenheim heeft een duidelijk doel voor het restant van dit seizoen, de laatste vijf duels. Europees voetbal moet gehaald worden. Hiervoor moet het team van coach Alfred Schreuder nog minimaal een plekje stijgen. Heel veel punten hoeft het hiervoor niet eens in te lopen. VfL Wolfsburg neemt de zesde plek in, die recht geeft op een plekje in de Europa League volgend seizoen. Het verschil tussen de twee is niet eens een punt, maar alleen het doelsaldo: +5 om -8.

De laatste weken is het Hoffenheim gelukt redelijk in te lopen op Wolfsburg. Tegen hekkensluiter SC Paderborn werd nog teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld, maar hierna volgden twee zeges. Achtereenvolgens werden 1. FC Köln (3-1) en Mainz 05 (0-1) aan de zegekar gebonden. Andere concurrenten SC Freiburg en Schalke 04 laten veel punten liggen en lijken afgehaakt. In de laatste vijf duels werd drie keer maximaal twee keer gescoord. Wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ geeft een quote van 2.16.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de ploegen gelijkop. Van de laatste vijf wedstrijden tussenbeide wonnen beide teams er één en het werd driemaal gelijk. Het doelsaldo is met 5-7 licht in het voordeel van Hoffenheim. De laatste Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim was in september 2018 en werd 2-1.

Teamnieuws

Florian Kastenmeier zal het doel van Fortuna Düsseldorf verdedigen omdat Zack Steffen nog geblesseerd is aan zijn knie. Kaan Ayhan keert terug van een schorsing en zal waarschijnlijk weer een basisplaats krijgen. Marcel Sobottka kan niet meespelen, waar Dawid Kownacki langzaamaan weer fit begint te worden.

1899 Hoffenheim moet het in elk geval stellen zonder Ishak Belfodil, na diens knie-operatie. Benjamin Hübner is terug van een schorsing. Het belangrijkste voor coach Alfred Schreuder is dat Florian Grillitsch, Sargis Adamyan, Jacob Bruun Larsen en Andrej Kramaric allemaal lichtgeblesseerd en onzeker voor dit duel zijn.

Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim tip

Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim: de bezoekers zijn de laatste tijd goed bezig met twee overwinningen op een rij. De kans is dan ook groot dat ze dit duel ook winnend kunnen afsluiten. Tip: wedden op de voorspelling ‘1899 Hoffenheim wint’ met een quote van 2.41 bij Toto.

Fortuna Düsseldorf – 1899 Hoffenheim Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Fortuna Düsseldorf: 2.65
Gelijkspel: 3.45
Winst 1899 Hoffenheim: 2.41