18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – VVV-Venlo voorspelling – wedden, quotes en tip 6 december 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Feyenoord – VVV-Venlo, Eredivisie
Aanvang: donderdag 6 december 2018, 20.00 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.21

Feyenoord – VVV-Venlo stond aanvankelijk gepland op 4 november 2018. Echter viel de verlichting uit na iets meer dan één minuut spelen. Het duel werd gestaakt en zou in zijn geheel moeten worden overgespeeld. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij voor het wedden op het duel Feyenoord – VVV-Venlo.

Zegereeks beëindigd

Feyenoord bewaart goede herinneringen aan het laatste duel in de Eredivisie. De Rotterdammers wisten namelijk als enige club tot nu toe koploper PSV te verslaan. Door deze overwinning haakt Feyenoord enigszins weer aan bij de titelstrijd.

Feyenoord begon erg fel aan het treffen met de Eindhovenaren. PSV kwam er niet aan te pas en dat resulteerde in een aantal grote kansen voor Jeremiah St. Juste en Steven Berghuis. Zij wisten niet te scoren, maar Nicolai Jørgensen wel. Na een goede pass van Berghuis schoot de Deen via de paal raak. Vijf minuten later verdubbelde Feyenoord de score via Sam Larsson. Het had nog vóór rust 3-0 kunnen staan, maar Jørgensen schoot over het doel van Jeroen Zoet. PSV stelde hier betrekkelijk weinig tegenover.

In de tweede helft kwam PSV beter voor de dag, maar echt grote kansen leverde dit niet op. Tóch kwam PSV terug in de wedstrijd via Steven Bergwijn. De vleugelspeler liep Tyrell Malacia eruit en verschalkte daarna Justin Bijlow met een schuiver. Niet veel later kwamen de Brabanders bijna op gelijke hoogte. Weer was het Bergwijn die Bijlow testte en daarna kon Lozano in de rebound niet afdrukken. Feyenoord speelde de wedstrijd rustig uit en de eerste nederlaag van PSV was een feit.

Feyenoord kwam door de overwinning op een totaal van 29 punten. Dit betekent dat de achterstand op PSV nog altijd tien punten is, maar Feyenoord heeft de wedstrijd tegen VVV-Venlo dus nog tegoed. Bij winst wordt het gat verkleind tot 32 punten. Volgens de bookmakers heeft Feyenoord een goede kans op het winnen van de wedstrijd. Een quotering van 1.21 is namelijk verbonden aan een overwinning van de Rotterdammers. Verder krijg je 5.95 keer je inzet terug bij een gelijkspel en 11.25 bij een overwinning van VVV-Venlo.

Verrassing

VVV-Venlo is dit seizoen de verrassing. De Venlonaren staan namelijk na dertien wedstrijden op de zevende plek. Er werd in totaal vijf keer gewonnen, vier keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. Dit leverde een puntentotaal van negentien op.

Afgelopen wedstrijd werden de Limburgers echter wel weer met beide benen op de grond gezet. Heracles Almelo was met 4-1 te sterk voor de mannen van Maurice Steijn.

Vooral in de thuisduels zijn de Venlonaren sterk. Er werd namelijk pas één keer verloren in De Koel, van Ajax met 0-1. De andere zes keer werd er óf gelijkgespeeld óf gewonnen.

Onderlinge resultaten

Feyenoord en VVV-Venlo kruisten de degens 45 keer eerder in het verleden. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel als het gaat om de onderlinge statistieken. Feyenoord wist 16 keer te winnen en VVV-Venlo 14 keer. 15 keer eindigde het in een gelijkspel.

Afgelopen seizoen speelde VVV knap met 1-1 gelijk in De Kuip. In Limburg wisten de Venlonaren zelfs te winnen. Het werd 1-0.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Feyenoord staan Nicolai Jørgensen en Ridgeciano Haps aan de kant door blessures.

Bij VVV-Venlo zijn Roel Janssen, Danny Post en Peter van Ooijen niet inzetbaar.

Feyenoord – VVV-Venlo tip

Feyenoord zal na de zege op PSV willen winnen om definitief weer aan te haken bij de titelstrijd. VVV-Venlo heeft daarentegen meermaals bewezen dat het een taaie ploeg kan zijn. Feyenoord beschikt echter over een betere selectie en daarom is de beste Feyenoord – VVV-Venlo tip dat Feyenoord wint met een quotering van 1.21 bij Toto.

Feyenoord – VVV-Venlo Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.21
Gelijkspel: 5.95
Winst VVV-Venlo: 11.25