18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Vitesse voorspelling – wedden, quotes en tip 30 september 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Feyenoord – Vitesse, Eredivisie
Aanvang: zondag 30 september 2018, 16.45 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.52

Feyenoord en Vitesse staan aanstaande zondag tegenover elkaar in De Kuip. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij voor de wedstrijd Feyenoord – Vitesse.

Baas in eigen huis

Feyenoord verkeert in een goede vorm. Na de teleurstellende start tegen De Graafschap (2-0) verloor het geen enkele wedstrijd meer. Er werd gewonnen van Excelsior (3-0), sc Heerenveen (3-5), NAC Breda (4-2) en FC Utrecht (1-0). We vinden de Rotterdammers daarom met dertien punten terug op de derde plaats in de Eredivisie.

Afgelopen donderdag speelde Feyenoord voor het bekertoernooi tegen VV Gemert. De Rotterdammers, die met een B-elftal aan de aftrap verschenen, boekten een eenvoudige 0-4 overwinning op de amateurs waardoor ze komende zaterdag in de koker zitten voor de volgende ronde.

De Rotterdammers zijn dit seizoen in eigen huis nog ongeslagen. Volgens de bookmakers zijn ze dan ook favoriet voor de winst in dit duel. Bij een overwinning van Feyenoord krijg je 1.52 keer je inzet terug. De overige quoteringen voor de wedstrijd Feyenoord – Vitesse zijn als volgt: 4.50 bij een gelijkspel en 5.60 bij een overwinning van Vitesse.

Zevende plaats

Vitesse kent een redelijk seizoen tot nu toe. De Arnhemmers staan momenteel met negen punten op de zevende plaats. Ze verloren maar één keer (0-4 van Ajax), wonnen twee keer en speelden drie keer gelijk.

Afgelopen woensdag trad Vitesse in de beker aan tegen de amateurs van RKAV Volendam. De Arnhemmers boekten uiteindelijk een uiterst moeizame 1-2 overwinning. In de eerste helft leek er niet zo gek veel aan de hand voor Vitesse, na 45 minuten voetballen stond er namelijk een 0-2 tussenstand op het bord. Vitesse geloofde het daarna wel en gaf Volendam daarmee de mogelijkheid om beter in de wedstrijd te komen. Doelman Remco Pasveer moest een aantal keer redding brengen, maar was kansloos op een geweldig schot van Nick Tol. De aansluitingstreffer was de inleiding van een hectische slotfase waarin Vitesse ternauwernood op de been bleef.

Onderlinge resultaten

Dit duel stond 33 keer eerder op het programma. De statistieken zijn in het voordeel van Feyenoord met maar liefst 20 zeges. De Arnhemmers wisten slechts drie keer de volle buit mee terug te nemen.

De laatste keer dat Vitesse met een overwinning huiswaarts keerde was in 2015. Het werd destijds 4-1 voor Vitesse.

Een extra Feyenoord – Vitesse tip is de ‘dubbele kans’. Feyenoord is de favoriet en daarom biedt ‘Feyenoord of X’ zekerheid. Die weddenschap heeft een quotering van 1.10.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Feyenoord staat Ridgeciano Haps aan de kant met een beenblessure.

Bij Vitesse kan er geen beroep gedaan worden op Rasmus Thelander (enkelblessure), Hilary Gong (blessure onbekend) en Charly Musonda jr. (knieblessure).

Feyenoord – Vitesse tip

Feyenoord is dit seizoen nog ongeslagen in de eigen Kuip en heeft daarbij ook nog de onderlinge statistieken in het voordeel. Vitesse wist pas drie keer te winnen in Rotterdam. De beste Feyenoord – Vitesse tip is dat Feyenoord wint met een quotering van 1.52 bij Toto.

Feyenoord – Vitesse Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.52
Gelijkspel: 4.50
Winst Vitesse: 5.60