18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Utrecht voorspelling – wedden, quotes en tip 18 augustus 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Feyenoord – FC Utrecht, Eredivisie
Aanvang: zondag 18 augustus 2019, 16.45 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 2.00

Speelronde 3 van de Eredivisie brengt ons de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Realisme

Feyenoord is nog altijd een van de grootste drie clubs van Nederland en dat zullen de Rotterdammers ook nog geruime tijd blijven. Wel lijken Ajax en PSV wat weg te lopen bij Feyenoord als het gaat om de kansen op een landskampioenschap. Deze zomer vertrok Giovanni van Bronckhorst als trainer in De Kuip en Jaap Stam werd losgeweekt bij PEC Zwolle als zijn vervanger. Hij predikt realisme onder de supporters en liet al weten dat een eindklassering in de top drie de doelstelling is, niet een titel.

Na Nick Marsman, Rick Karsdorp, George Johnston, Liam Kelly, Leroy Fer en Luciano Narsingh werd Edgar Ié gepresenteerd als zevende aanwinst van Feyenoord dit seizoen. Een opvallende naam is die van Renato Tapia. De Peruviaan moest vertrekken van technisch manager Sjaak Troost maar coach Stam maakt graag gebruik van de middenvelder. Tip: met de nieuwe trainer verloor Feyenoord nog niet dit seizoen. Denk je dat ze dit nu wel doen, dan kun je wedden op de voorspelling dat FC Utrecht wint, tegen een quote van 3.50.

Aanval

Volgens veel analisten is het verschil tussen Ajax en PSV en tussen PSV en Feyenoord alleen maar groter geworden. Als dat inderdaad zo is, kunnen subtoppers als AZ en Vitesse de aanval inzetten op de Rotterdammers. Met deze clubs zal ook FC Utrecht op willen stomen richting de topdrie. Nieuwe coach John van den Brom hoopt het met aanwinsten Justin Hoogma, Adam Maher, Václav Černý, Adrián Dalmau en Justin Lonwijk nog beter te doen dan de vijfde, vierde, zesde en vijfde plek van de afgelopen seizoenen.

FC Utrecht werd in de voorrondes van de Europa League nog beschamend uitgeschakeld door Zrinjski Mostar uit Bosnië en Herzegovina (1-1 en 2-1), maar in de Eredivisie begon de club goed. Tegen ADO Den Haag werd een 2-0-achterstand omgebogen in een 2-4-zege en daarna versloegen Van den Brom en zijn spelers PEC Zwolle met 3-1. Zodoende kwamen in alle wedstrijden tot nu toe beide teams tot scoren. Tip: je kunt wedden dat dit ook tegen Feyenoord gebeurt. Deze voorspelling heeft een quote van 1.52.

Onderlinge resultaten

De laatste vier keer dat Feyenoord – FC Utrecht op het programma stond won Feyenoord telkens, met de doelcijfers 7-1. In Utrecht werd het de laatste twee keer 1-1 en 3-2.

Teamnieuws

Jaap Stam moet vijf spelers missen voor deze competitiewedstrijd. Sven van Beek, Leroy Fer, Jens Toornstra, Dylan Vente en Nicolai Jörgensen zijn er vanwege blessures niet bij. Edgar Ié kan nog niet meedoen.

FC Utrecht mist Joris van Overeem en drie spitsen kunnen ook niet meedoen; door het missen van Adrían Dalmau, Simon Makienok en Jean-Christophe Bahebeck mogen Issah Abass en Nick Venema weer uitkijken naar speeltijd.

Feyenoord – FC Utrecht tip

De thuisploeg hoopt bij deze Feyenoord – FC Utrecht voor het eerst te winnen in dit Eredivisieseizoen. De kwaliteiten van de Rotterdammers zouden goed genoeg moeten zijn om dit te bereiken. Tip: wedden op de voorspelling dat Feyenoord wint, met een quote van 1.96.

Feyenoord – FC Utrecht Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.96
Gelijkspel: 3.90
Winst FC Utrecht: 3.50