18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – CSKA Moskou voorspelling – wedden, quotes en tip 5 november 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Feyenoord – CSKA Moskou, Europa League
Aanvang: donderdag 5 november 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint of speelt gelijk
Bookmaker: Toto
Quote: 1.51

Beide teams hopen na twee wedstrijden zonder overwinning eindelijk een zege te behalen in de Europa League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Feyenoord – CSKA Moskou.

Overtuigend

Dick Advocaat had er waarschijnlijk iets meer van verwacht. De trainer wordt inmiddels bewierookt vanwege het feit dat hij ongeslagen blijft sinds zijn intreden in Rotterdam, maar het spel laat dit seizoen te wensen over. En na veel klachten over het niveau van de Rotterdamse jeugdspelers had Advocaat toch jongeling Naoufal Bannis nodig om in de blessuretijd alsnog te zorgen voor een zege op bezoek bij FC Emmen.

Maar het moet echt beter wil Advocaat ook in zijn tweede seizoen indruk maken. Natuurlijk zat het niet mee met de scheidsrechter tegen Wolfsberger AC, maar door het complete gebrek aan tempo had Feyenoord ook zonder de strafschoppen weinig klaargespeeld. Tegen Dinamo Zagreb (0-0) was het ook al niet bepaald overtuigend. Tip: in zeven van de laatste acht officiële duels van Feyenoord wisten beide teams te scoren. Wedden op de voorspelling dat dat opnieuw gebeurt, geeft een quote van 1.66.

Onbekend

CSKA Moskou is vrij onbekend voor de meeste voetbalvolgers, maar het is een club om wel degelijk rekening mee te houden. Na dertien speelrondes houdt het namelijk directe concurrenten Zenit Sint-Petersburg en Spartak Moskou achter zich om zo de eerste plaats in de Russische Premjer-Liga te bezetten. De afgelopen weken heeft CSKA wat meer afstand genomen op de concurrenten, mede door de laatste vier wedstrijden winnend af te sluiten.

Maar in de Europa League stokt het nog een beetje voor de Russische topclub. In de eerste speelronde van de groepsfase werd met 1-1 teleurstellend gelijkgespeeld op bezoek bij Wolfsberger AC, en ook tegen Dinamo Zagreb lukte het niet om te winnen: 0-0 in eigen huis. In zes van de laatste acht CSKA-wedstrijden vielen twee goals of minder. Dit kun je gebruiken voor je voorspelling. Wedden op ‘minder dan 2,5 goals’ geeft je namelijk een quote van 1.98.

Onderlinge resultaten

In twee eerdere seizoenen stond de wedstrijd Feyenoord – CSKA Moskou gepland in Europees verband. In het seizoen 1996/97 won Feyenoord uit met 0-1 en speelde het thuis met 1-1 gelijk. In de UEFA Cup van 2008/09 was CSKA Moskou in Rotterdam met 1-3 te sterk.

Teamnieuws

De lappenmand van Feyenoord is ouderwets goed gevuld. Justin Bijlow, João Teixeira en Steven Berghuis zijn weer fit om te spelen. Op Sven van Beek, Bart Nieuwkoop, Leroy Fer, Luis Sinisterra, Christian Conteh, Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník hoeft men niet te rekenen. Naoufal Bannis zal weer hopen op speeltijd. Ook keert Marcos Senesi terug van een wedstrijd schorsing.

Bij CSKA Moskou is het vooral achterin puzzelen voor coach Viktor Goncharenko. De Wit-Rus mist Georgi Schennikov, Vadim Karpov, Kirill Nababkin en Bruno Fuchs, die allemaal geblesseerd zijn.

Feyenoord – CSKA Moskou tip

Feyenoord – CSKA Moskou: het is erop of eronder voor beide teams. Feyenoord zal zich willen revancheren voor de pijnlijke nederlaag van vorige week en zet alles op alles om niet te verliezen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Feyenoord wint of speelt gelijk’, met een quote van 1.51 bij Toto.

Feyenoord – CSKA Moskou Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 2.70
Gelijkspel: 3.45
Winst CSKA Moskou: 2.56