18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Midtjylland – PSV, voorspelling – wedden, quotes en tip, 10 augustus 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: FC Midtjylland – PSV, Champions League kwalificatie
Aanvang: Dinsdag 10 augustus, 20.00 uur
Beste wedtip: PSV wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.01

Na een duidelijke overwinning in Eindhoven moet PSV het nu afmaken in Denemarken. FC Midtjylland zal hopen op een wonder. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op de wedstrijd PSV – FC Midtjylland.

Niet sterk genoeg

FC Midtjylland versloeg Celtic in de vorige kwalificatieronde van de Champions League, maar PSV bleek in Eindhoven een maatje te groot voor de Denen. De 3-0 nederlaag was een juiste weerspiegeling van de krachtsverschillen, Midtjylland was echt kansloos. Zo lijkt plaatsing voor de Champions League niet te behalen.

Na de wedstrijd tegen PSV speelde de ploeg van Brian Priske voor de competitie tegen Vejle BK. Die wedstrijd werd met 4-1 gewonnen. Gustav Isaksen, Erik Sviatchenko, Anders Dreyer en Awer Mabil scoorden. Na vier wedstrijden staat FC Midtjylland op de tweede plaats in de Deense competitie.

De gevaarlijkste speler van de Denen is rechtsbuiten Anders Dreyer. De 23-jarige aanvaller met een verleden bij Sc Heerenveen komt graag naar binnen om op doel te schieten. Tegen PSV lukte dit niet, maar in het weekend tegen Vejle BK liet hij dit wel weer zien door te scoren.

Fris en energiek

Na de ruime overwinning op FC Midtjylland versloeg PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal Ajax met 0-4. In Amsterdam scoorde Noni Madueke twee keer, de andere goals werden gemaakt door Yorbe Vertessen en Mario Götze. Het vertrouwen in het PSV-kamp is door deze overwinning alleen maar groter geworden. Er wordt zelfs al gesproken over een grote titelkans voor de Eindhovenaren.

De ploeg maakte tegen Ajax indruk met razendsnelle en dodelijke counters. Trainer Roger Schmidt heeft zijn ploeg al vroeg in het seizoen topfit gekregen, waardoor PSV een frisse en energieke indruk maakt.

Vooral de aanval van PSV laat hele goede dingen zien zo vroeg in het seizoen. Noni Madueke, Eran Zahavi, Cody Gakpo en Mario Götze zorgen voor heel veel dreiging. Tegenstanders moeten continu op alle vier tegelijk letten. Omdat dit bijna niet te doen is, krijgt er altijd wel één van deze spelers de ruimte om iets te creëren. Tegen FC Midtjylland resulteerde dit in negentien schoten.

Ook achterin liet PSV de laatste twee wedstrijden degelijkheid zien. De nieuwe doelman Joël Drommel hield twee keer achter elkaar de nul. Ook nieuweling André Ramalho staat als een huis in het centrum. Zo geeft de ploeg weinig kansen weg en als er als schoten komen laat Drommel zien een uitstekende doelman te zijn. In de heenwedstrijd tegen Midtjylland gaf PSV slechts vier schoten op doel toe.

FC Midtjylland – PSV tip

Na de 3-0 overwinning in Eindhoven lijkt de return in Denemarken een formaliteit. Toch zal PSV moeten oppassen voor een vroeg tegendoelpunt. De Eindhovenaren moeten ervoor zorgen dat Midtjylland geen hoop krijgt. Dat het verschil in kwaliteit groot is, was wel duidelijk tijdens de eerste wedstrijd. Als PSV haar eigen spel speelt, moet het winnen van deze wedstrijd dan ook geen probleem zijn. De tip: wedden op ‘PSV wint’ met een quote van 2.01 bij Toto.

FC Midtjylland – PSV Champions League kwalificatie wedden

Quotes bij Toto:
Winst FC Midtjylland: 3.37
Gelijkspel: 3.50
Winst PSV: 2.01