18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Barcelona – Villarreal CF voorspelling – wedden, quotes en tip 27 september 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FC Barcelona – Villarreal, La Liga
Aanvang: Zondag 27 september 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst FC Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.53

Het seizoen is voor veel Spaanse teams al twee speelronden oud, maar voor Barcelona start de jaargang pas deze zondag. In eigen huis neemt de club het op tegen Villarreal, dat al wel twee keer in actie kwam. Deze voorbeschouwing bevat voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FC Barcelona – Villarreal CF.

Eerste seizoen Koeman

Barcelona eindigde vorig seizoen als tweede in La Liga en dan is er wel te spreken van een verloren seizoen. De club doet het voor niets minder dan het kampioenschap. Ronald Koeman weet dus waar hij aan begint. Zijn begin bij Barcelona was niet bepaald rustig aangezien er van alles rondom transfers te doen was. Zo wilde Lionel Messi Barça bijna verlaten en moest Luis Suárez echt vertrekken.

Ondanks de onrust werden de laatste drie wedstrijden voorafgaand aan het seizoen wel gewonnen. Barcelona won in de vriendschappelijke wedstrijden met 3-1 van Gimnàstic de Tarragona en met 3-1 van Girona. Daarna speelde de club nog een wedstrijd om de Trofeu Joan Gamper. Dit is tegenwoordig een enkele wedstrijd die elk jaar door Barcelona wordt gehouden. Elk jaar tegen een andere tegenstander en de winnaar gaat met de trofee naar huis. Barça won dit keer met 1-0 van Elche.

Niet erg overtuigend

Villarreal is al twee wedstrijden onderweg en het is nog ongeslagen. Het begon het seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen Huesca en een week later won het met 2-1 nadat het 1-0 achter had gestaan. Villarreal staat door deze uitslagen voorlopig op de derde plaats, maar er zijn veel teams die één of twee wedstrijden minder speelden tot nu toe.

Vorig seizoen eindigde Villarreal op de vijfde plaats in La Liga, wat ervoor zorgde dat de club dit seizoen in de Europa League speelt. Het gat naar de Champions League-plaatsen was tien punten, dus het moet dit seizoen een stuk beter om dit keer wel bij de bovenste vier te horen.

Geblesseerden

Het seizoen is pas net van start, maar beide teams moeten al wat spelers missen vanwege blessureleed. Barcelona mist bijvoorbeeld Marc-André ter Stegen vanwege een knieblessure. Neto is zijn vervanger. De Braziliaanse doelman verving zijn Duitse collega ook al in de voorbereiding. Martin Braithwaite en Matheus Fernandes zijn ook geblesseerd, maar zij zullen minder gemist worden.

Aan de kant van Villarreal hebben Alberto Moreno en Carlos Bacca last van blessures. De Spanjaard scheurde aan het begin van deze maand zijn kruisband, waardoor hij lang uit de roulatie is. Bacca heeft een hamstringblessure en keert eerder terug, maar zondag lijkt te vroeg.

Twee keer te sterk

Barcelona zal tevreden terugkijken op de onderlinge ontmoetingen met Villarreal van vorig seizoen. Het won namelijk twee keer. In eigen huis met 2-1 terwijl het niet goed speelde en uit met 1-4 toen het spel wel een stuk sterker was. Dit keer is Barça weer de favoriet, want een overwinning van de thuisploeg heeft een quote van 1.53. Een zege van Villarreal levert een quotering van 5.00 op.

FC Barcelona – Villarreal CF tip

In de oefenwedstrijden imponeerde Barcelona nog niet, maar Villarreal overtuigde ook nog niet in dit seizoen. Barça was vorig seizoen twee keer te sterk en in eigen huis is het zeker de favoriet. De tip voor FC Barcelona – Villarreal CF is daarom dat Barcelona wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.53.

FC Barcelona – Villarreal CF La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst FC Barcelona: 1.53
Gelijkspel: 4.40
Winst Villarreal: 5.00