18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig voorspelling – wedden, quotes en tip 21 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Eintracht Frankfurt – RB Leipzig, Bundesliga
Aanvang: Zaterdag 21 november 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst RB Leipzig
Bookmaker: Toto
Quote: 1.84

De spelers keren weer terug van hun interlandverplichtingen, wat betekent dat de competities weer verder gaan. Zo ook de Bundesliga en RB Leipzig gaat zaterdag op bezoek bij Eintracht Frankfurt. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Eintracht Frankfurt – RB Leipzig.

Slechte reeks

Het wilde de laatste weken voorafgaand aan de interlandperiode niet lukken voor Eintracht Frankfurt. De club wist vier wedstrijden op rij niet te winnen en is daardoor afgezakt naar de elfde plek in de Bundesliga. De club zal mee willen doen om de Europese plaatsen, dus het is zaak dat Frankfurt zich herpakt.

Het valt op dat Frankfurt te vaak gelijkspeelt. Dat gebeurde vier keer in de eerste zeven wedstrijden. In het hele vorige seizoen speelde de club maar zes keer gelijk. Daar gaat Frankfurt dit seizoen ongetwijfeld overheen en dit is natuurlijk niet goed voor de punten.

Sterke opening

RB Leipzig is juist wel goed begonnen aan het nieuwe seizoen, want het staat op de tweede plaats in de Duitse competitie. Het won tot nu toe vijf keer, speelde een keer gelijk en verloor slechts éénmaal. De club is daardoor momenteel de grootste concurrent van Bayern München, dat twee punten meer heeft.

Een deel van het succes is aan de defensie te danken. Leipzig kreeg namelijk pas vier doelpunten tegen in zeven wedstrijden, wat het minst van alle teams in de Bundesliga is. De goede vorm en zekerheid achterin zorgt ervoor dat Leipzig de favoriet is zaterdag. Een zege van de uitploeg heeft namelijk een quote van 1.84, terwijl een overwinning van Frankfurt een quotering van 3.65 oplevert.

Geblesseerd en corona

Eintracht Frankfurt mist een aantal spelers tijdens het aanstaande duel. Zo zijn Ragnar Ache, Felix Irorere en Sebastian Rode allemaal geblesseerd. Jetro Willems doet naar alle waarschijnlijkheid ook nog niet mee, want ook hij is niet geheel fit. Oud-Ajax speler Amin Younes doet niet mee, omdat hij besmet is met het coronavirus.

De lijst met afwezigen ziet er bij RB Leipzig er ook ongeveer zo uit. Bij de nummer twee kampen Fabrice Hartmann, Konrad Laimer, Lukas Klostermann, Marcel Halstenberg en Dayot Upamecano met een blessure. Daarnaast is Hee-chan Hwang afwezig vanwege het coronavirus.

Laatste confrontatie

De teams kwamen elkaar in februari van dit jaar voor het laatst tegen. Toen ging het om een wedstrijd in de DFB Pokal. Leipzig was gezien het spelbeeld de betere, maar dit drukte zich niet uit in de stand. Het was namelijk Frankfurt dat als winnaar van het veld af stapte. De wedstrijd eindigde in 3-1. Filip Kostić was de matchwinner met twee doelpunten.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig tip

Leipzig staat tweede en speelt gewoon goed. Frankfurt heeft daarentegen veel meer problemen, want deze club won al vier wedstrijden op rij niet. De tip voor Eintracht – Frankfurt – RB Leipzig is dat Leipzig wint. Deze voorspelling levert een quotering van 1.84 op.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig Bundesliga wedden

Quotes bij Toto
Winst Eintracht Frankfurt: 3.65
Gelijkspel: 3.80
Winst RB Leipzig: 1.84