18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Duitsland-Mexico wedden, quotes & tip – WK 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Duitsland – Mexico, WK 2018
Aanvang: zondag 17 juni 2018, 17.00 uur
Beste wedtip: winst Duitsland
Bookmaker: Toto
Quote: 1.46

Duitsland en Mexico hebben al heel wat deelnames achter hun naam staan. Duitsland doet voor de negentiende keer mee en Mexico voor de zestiende keer.

Titelhouder

Duitsland begint aan het WK in Rusland als de huidige wereldkampioen. Vier jaar geleden won het, door een goal van Mario Götze in de verlenging, met 1-0 van Argentinië. Duitsland lijkt óók in Rusland weer favoriet voor het veroveren van de wereldtitel.  De afgelopen drie edities van het wereldkampioenschap werd Duitsland alle keren groepswinnaar. Wedden op het feit dat ze dat ook dit keer lukt heeft een quotering van 1.28.

Die Mannschaft kende een moeilijke oefenreeks. Van de vier wedstrijden werden er twee verloren, één gewonnen en één gelijkgespeeld. De twee nederlagen werden geleden tegen Brazilië (0-1) en Oostenrijk (2-1). Verder werd er alleen een weinig overtuigende 2-1 zege geboekt op Saoedi-Arabië.

Momenteel is het onrustig rondom de Duitse selectie na opmerkelijke foto’s van Mesut Özil en Ilkay Gündogan. De twee zijn te zien op een foto met Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije, en dat zorgt zo vlak voor het wereldkampioenschap voor onrust in en rondom de spelersgroep. Het duo zit nog steeds bij de wedstrijdselectie van bondscoach Joachim Löw. Hij stond bij het maken van de voorselectie voor een lastige opgave. Hij beschikt namelijk over een arsenaal aan goede spelers. Opvallende namen die niet bij de selectie zitten zijn: Mario Götze, en Leroy Sané. Daar staat de terugkeer van keeper Manuel Neuer en linksbuiten Marco Reus tegenover.

Meeste nederlagen ooit

De Mexicanen kennen een redelijke oefenreeks. In tegenstelling tot de vier oefenwedstrijden die de Duitsers afwerkten speelde Mexico er in totaal zes. In die zes wedstrijden werd er drie keer gewonnen, twee keer verloren en één keer gelijkgespeeld.

Dat Mexico voor de zestiende keer aanwezig is op een wereldkampioenschap steekt schril af tegen de prestaties die werden neergezet. De Mexicanen zijn met 25 nederlagen het land met de meeste verliespartijen. Daar komt ook nog bij dat ze alleen in 1970 en 1986 de kwartfinales wisten te bereiken. De laatste zes edities van het WK strandde het Mexicaanse avontuur telkens in de achtste finales. Als je wil wedden op het feit dat Mexico zich plaatst voor de knock-out fase krijg je 1.80 keer je inzet terug. Alleen de quotering van Duitsland is met 1.04 lager. De Mexicanen lijken hiermee de grootste kanshebber om achter de Europese grootmacht te eindigen in groep F.

Onderlinge resultaten

De laatste drie keer dat Duitsland en Mexico de degens kruisten wisten de Duitsers alle keren te winnen. De laatste ontmoeting op een wereldkampioenschap was in 1998. In de achtste finales boog Mexico destijds met 2-1 voor Die Mannschaft.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Duitsland beschikt men over een fitte selectie

Aan de kant van de Mexicanen zijn er twee blessuregevallen. Verdediger Yasser Corona kampt met een nekletsel en oud-PSV’er Hector Moreno staat aan de kant met een heupblessure.

Duitsland – Mexico tip

Dat Duitsland wordt gezien als een kanshebber voor de wereldtitel is geen verrassing. De Duitsers zullen er dan ook alles aan doen om wereldkampioen te blijven. Het elftal is ervaren en erg sterk en het zal voor de Mexicanen dan ook een lastige wedstrijd worden. Wedden op een overwinning van Duitsland lijkt een logische optie. Wedtip: Duitsland wint met een quotering van 1.46 bij Toto.

Duitsland – Mexico WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Duitsland: 1.46
Gelijkspel: 4.14
Winst Mexico: 6.48