18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brazilië – Argentinië voorspelling – wedden, quotes en tip 5 september 2021

Tim Giesbers

Wedstrijd: Brazilië – Argentinië, WK 2022 kwalificatie
Aanvang: zondag 5 september 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.93

Een van de grootste clashes in het mondiale interlandvoetbal. De grootste concurrenten van Zuid-Amerika ontmoeten elkaar in de WK-kwalificatie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Brazilië – Argentinië.

Koploper

Een nieuwe WK-kwalificatiereeks betekent eigenlijk altijd één zekerheid: Brazilië gaat het halen. Er is nog nooit een wereldkampioenschap afgewerkt zonder dat de Braziliaanse nationale ploeg daar onderdeel van uitmaakte. Na zeven wedstrijden is er dan ook helemaal niks aan de hand voor misschien wel het beste voetballand allertijden. Zeven wedstrijden leverden even zoveel overwinningen op. Het doelsaldo is voor de overtuigende koploper ook heel netjes: 17 goals voor en slechts 2 tegen.

Dit kalenderjaar is Brazilië nog foutloos als het gaat om kwalificatiewedstrijden. Rondom de Copa América, waarin de finale verloren ging in eigen land, werden namelijk drie duels gespeeld richting het WK 2022. Van Ecuador (2-0) en Paraguay (0-2) werd overtuigend genoeg gewonnen. Afgelopen week volgde een nipte overwinning op Chili, dat met 0-1 aan de kant werd gezet. Tip: drie zeges zonder tegendoelpunten zal Brazilië vervolg willen geven. Wedden op de voorspelling ‘Brazilië krijgt geen tegendoelpunt’ levert je een quote op van 2.60.

Droom

Lionel Messi heeft zijn hele carrière de prijzen aaneen geregen. Er zijn weinig ruimtes die groot genoeg zijn om alle prijzen, bekers, schalen en bustes van de aanvaller op te slaan. Er miste alleen nog één ding: een gewonnen prijs met zijn land Argentinië. De WK-finale van 2018 ging verloren en in 2015 én 2016 was Chili te sterk in de finale om de Copa América. Dit jaar ging hij op voor een nieuwe kans. En eindelijk lukte het. In Brazilië werd in de finale gewonnen van het gastland.

1-0 was uiteindelijk genoeg voor Messi om hem eindelijk die felbegeerde prijs met de nationale ploeg te geven. Dit succes werd ook een vervolg gegeven in de eerste wedstrijd na de Copa América. Van Venezuela werd met 1-3 gewonnen en het Venezolaanse doelpunt was pas in de blessuretijd en ook nog uit een strafschop. Tip: mogelijk lukt het Argentinië opnieuw om te winnen met minimaal twee goals verschil. Wedden op de voorspelling ‘Argentinië wint met handicap -1’ geeft een quote van 7.10.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd Brazilië – Argentinië is een van de meest gespeelde interlands allertijden. Liefst 110 keer werd dit duel gespeeld. 42 keer won Argentinië, 43 keer Brazilië. Het doelsaldo is met 168-170 nipt in Braziliaans voordeel. De laatste onderlinge ontmoeting was tijdens de Copa América afgelopen zomer, toen de Argentijnen met 1-0 wonnen.

Teamnieuws

Alisson, Ederson, Thiago Silva, Fred, Fabinho, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Richarlison en Raphinha: het is een behoorlijke waslijst. Al deze spelers kunnen niet meedoen, omdat ze niet zijn vrijgegeven door hun Engelse clubs. De grote man is daardoor Lucas Paquetá, die in de laatste vier interlands zorgde voor twee van de drie Braziliaanse doelpunten.

Argentinië mist weinig spelers en kan met een complete selectie toewerken naar deze wedstrijd. De vraag is wie naast Lionel Messi mag starten in de aanval. Lautaro Martínez, Joaquín Correa en Ángel Correa scoorden in de laatste interland, terwijl Ángel Di María het goudhaantje was in de finale van de Copa América. Zij zullen allemaal hopen op speeltijd.

Brazilië – Argentinië tip

Brazilië – Argentinië: beide teams zouden deze clash prima naar zich toe kunnen trekken. Het belangrijkste is voor beide teams om in elk geval een goal te maken. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.93 bij Toto.

Brazilië – Argentinië WK 2022 kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst Brazilië: 2.22
Gelijkspel: 3.05
Winst Argentinië: 3.37