18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Borussia Dortmund – Werder Bremen voorspelling – wedden, quotes en tip 28 september 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Borussia Dortmund – Werder Bremen, Bundesliga
Aanvang: Zaterdag 28 september 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Borussia Dortmund en over 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.46

Zaterdag staat Borussia Dortmund tegenover Werder Bremen in het eigen Signal Iduna Park. De thuisploeg moet winnen om de concurrenten bij te blijven. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Borussia Dortmund – Werder Bremen.

Twee gelijke spelen op rij

Dortmund kwam vorige week twee keer in actie, omdat de Champions League weer van start ging. In het Europese toernooi stond gelijk een lastige tegenstander te wachten, namelijk Barcelona. De Duitse ploeg liet zich niet kennen en speelde in eigen huis erg sterk, waardoor het veel kansen kreeg. Toch kwam het niet tot scoren, net als Barcelona, dus eindigde het duel in een 0-0 gelijkspel. Later die week had Dortmund weer het betere van het spel, maar toch wist het weer niet te winnen. Het speelde met 2-2 gelijk tegen Eintracht Frankfurt, mede door een late eigen goal van Thomas Delaney.
Ondanks twee gelijke spelen op rij, is Dortmund aanstaande zaterdag gewoon de favoriet. Een overwinning van de geel-zwarten heeft namelijk een quote van 1.25, terwijl de quotering bij een zege van Werder Bremen 8.90 is.

Veel tegengoals

Het valt op dat Werder al zoveel tegendoelpunten heeft moeten incasseren in de Bundesliga. Het kreeg er in de eerste vijf competitieduels al twaalf tegen. Zelfs FC Köln, dat zestiende staat, kreeg er nog één minder tegen en deze ploeg staat zes plaatsen onder Werder. De wedstrijd tegen Dortmund is al erg belangrijk, want als de nummer tien van Duitsland deze verliest, kan het richting de onderste plekken zakken.
De wedstrijd van vorige week zal Werder geen zelfvertrouwen hebben gegeven, want het ging kansloos ten onder tegen Leipzig. In de rust keek de ploeg al tegen een 0-2 achterstand aan en ondanks een rode kaart voor Leipzig creëerde het team bijna niks in de tweede helft. Sterker nog, het werd zelfs 0-3. Het is daarom niet erg verrassend dat de bookmakers geen vertrouwen hebben in Werder dit weekend.

Lang spannend

Dit affiche leek vorig seizoen al snel beslist door Dortmund, maar het liep toch anders. Na 27 minuten kwam de club met 2-0 op voorsprong, wat dus al genoeg leek. Werder Bremen deed al vrij snel iets terug, waardoor de kansen voor de uitploeg weer groter werden. Verder dan deze 2-1 kwam het niet, dus de eerste helft was het hoogtepunt van de wedstrijd.

Borussia Dortmund – Werder Bremen tip

Van beide ploegen is niet te zeggen dat ze in vorm zijn, maar momenteel is Dortmund wel sterker dan Werder Bremen. Het speelt namelijk wel goed voetbal, maar het heeft nog teveel kansen nodig om ook daadwerkelijk te scoren. Het probleem bij Werder lijkt vooral achterin te liggen, want het incasseert teveel goals. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat Borussia Dortmund wint en dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Borussia Dortmund – Werder Bremen heeft een quote van 1.46.

Borussia Dortmund – Werder Bremen Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Borussia Dortmund: 1.25
Gelijkspel: 6.05
Winst Werder Bremen: 8.90