18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers WK 2018 – Online wedden bij beste bookmakers

Dirk Maas

Online bookmakers zijn er in overvloed als je wil wedden op het WK voetbal. Zaak is de beste eruit te pikken. Wat zijn in Nederland de beste bookmakers waarbij je kunt wedden op het WK 2018?

De bookmaker in Nederland

In Nederland is er één bookmaker gevestigd die online WK 2018-weddenschappen aanbiedt, namelijk Toto. De Toto is wettelijk gezien ook de enige bookmaker die sportweddenschappen mag aanbieden volgens de Nederlandse wetgeving aangezien Toto in Nederland de enige legaal gevestigde online bookmaker is.

Online wedden bij de beste bookmakers: hoe gaat het in zijn werk?

De WK 2018-weddenschappen bij Toto zijn duidelijk en ordentelijk gerangschikt. Per groep staan wedstrijden en de daarbij horende quotes in chronologische volgorde. Naast de quotes voor een 1, x of 2 zijn er nog twee icoontjes: een plus-teken en een ‘staafdiagram’.

Dat ‘staafdiagram’ geeft de statistieken van beide teams weer als je daarop klikt. Die statistieken behelzen de laatste 5 gespeelde duels en de onderlinge geschiedenis. Daarnaast worden de stand in de WK-poule en de goals, assists en blessures van een WK 2018-wedstrijd vermeld.

Voor nog meer informatie over WK-duels kun je bij Online-wedden-bookmakers terecht: daar lees je voorbeschouwingen op alle wedstrijden van het WK 2018!

Extra wedopties

Online wedden bij de beste bookmakers op het WK 2018 houdt in dat er nog meer mogelijkheden zijn behalve het wedden op de uitslag van een wedstrijd. Bij Toto staat er bij een WK-duel altijd een icoontje met een plus-teken gevolgd door een cijfer. Dat icoontje staat voor de extra wedopties.

Klik bijvoorbeeld op Rusland – Egypte en je ziet dat die extra wedopties legio zijn. Toto verdeelt de extra wedopties onder in verschillende categorieën: ‘Populaire weddenschap’, ‘Win Weddenschap’, ‘Speciale weddenschap’, ‘Under/Over’ zijn voorbeelden van zulke categorieën.

Specifieke weddenschappen uit verschillende categorieën

Kenmerkend voor de beste online bookmakers zijn de verscheidenheid aan opties bij het wedden op WK 2018-duels. Zo is er bij Toto in de categorie ‘Populaire weddenschap’ de mogelijkheid om te wedden op ‘Hoeveel doelpunten worden er gescoord?’. Meestal gaat het dan om ‘minder dan 2.5’ of ‘meer dan 2.5’. Ook is er de optie om te wedden op ‘Scoren beide teams (Goal) of niet (No Goal)?’.

Bij een ‘Win weddenschap’ zijn er eveneens uiteenlopende wedmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld wedden op ‘Wie wint de 1e helft?’ en ‘Wie wint de 2e helft?’. Verder biedt Toto Halftime/fulltime-weddenschappen aan en is er de optie om te wedden op ‘team 1 wint en houdt de 0’ en ‘team 2 wint en houdt de 0’.

Het ‘Under/Over’-wedden houdt in hoeveel doelpunten er worden gescoord. Er zijn verschillende varianten in het wedden op ‘Hoeveel doelpunten worden er gescoord’. Zo kun je wedden op ‘Scoren beide teams minder dan 1.5 doelpunt?’ en ‘Beide helften over 1.5?’. Tevens is er de optie om te wedden op ‘Wat is het Fulltime & U/O 2.5 resultaat?’: 1/minder dan 2.5, 1/meer dan 2.5 en de varianten daarop.

Zoals de naam al aangeeft zijn de ‘Speciale weddenschappen’ de niet-gebruikelijke weddenschappen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan ‘Welke helft heeft de meeste doelpunten?’ en ‘Wordt het een gelijkspel met doelpunten?’.

WK-2018-weddenschappen: winnaar, eindstand groepsfase en topscorer

Naast het wedden op de duels in de groepsfase kun je wedden op de eindstand in de poulefase. Alle mogelijke eindstanden per groep biedt Toto als wedoptie aan. Het voordeel van het wedden op de juiste eindstand is dat de quotes hoger zijn in vergelijking met het wedden op een enkel WK-duel.

Vanzelfsprekend bieden de beste bookmakers bij het online wedden op het WK 2018 de mogelijkheid aan om te wedden op de winnaar van het WK 2018. Bij Toto zijn de vier grote favorieten  Duitsland, Brazilië, Frankrijk en Spanje met quotes variërend van 5,50 tot 7.00. Tevens kun je wedden op de groep waaruit de WK-winnaar voortkomt. Groep F, met quoteringen van 4.50, en Groep E, met quotes van 5.00 worden bij Toto gezien als grote favoriet. Daarnaast kan er worden gewed op de federatie van de WK-winnaar. Gezien de WK-historie zijn de UEFA, met quotes van 1.30, en de CONMEBOL, met odds van 2.65, de topfavoriet.

Tot slot biedt Toto de mogelijkheid aan om te wedden op de topscorer van het WK 2018. Lionel Messi, met quotes van 10.00, Neymar, die odds van 11.00 heeft en Cristiano Ronaldo, met quoteringen van 13.00 vormen de top drie van grootste kanshebbers.