18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Eintracht Frankfurt voorspelling – wedden, tips en quotes 18 mei 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Bayern München – Eintracht Frankfurt, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 18 mei 2019, 15.30 uur
Beste wedtip: Bayern München wint & meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.79

Sinds 2005 is de Allianz Arena de thuishaven van Bayern München. Opmerkelijk genoeg speelde Bayern nog nooit een kampioenswedstrijd in dit onderkomen. Daar kan dit weekend verandering in komen als Bayern thuis tegen Frankfurt de titel veilig kan stellen op de laatste speeldag.

Prachtige Europese prestaties zijn ten koste gegaan van goede Bundesliga-klassering

Eintracht Frankfurt redde dit seizoen de meubelen voor Duitsland in het Europacup-voetbal. De Adelaars schopten het tot de halve finale van de Europa League, waarin Chelsea na strafschoppen te sterk bleek.

Eerder had Frankfurt afgerekend met Shakhtar Donetsk, Internazionale en Benfica. Dit prachtige parcours is echter wel ten koste gegaan van de prestaties in de Bundesliga. Eintracht won geen van zijn laatste 5 competitieduels.

Met Frankfurt kan het de laatste speeldag alle kanten op. De Adelaars kunnen nog 4e worden (gelijkspel kan in theorie voldoende zijn) maar bij verlies ook nog 8e. Bayern heeft aan een punt voldoende om kampioen te worden. Dat beide clubs het op een akkoordje gooien lijkt niet waarschijnlijk. Daarom is de dubbele kans-weddenschap ‘gelijkspel of Frankfurt wint’ gequoteerd op 3.50.

Na moeizaam begin weer een onneembare vesting

Bayern was in het begin van dit seizoen kwetsbaar in Bundesliga-thuisduels. Zo won de Beierse formatie slechts 2 van zijn eerste 6 competitiewedstrijden op eigen terrein.

Sinds begin december staat er geen maat meer op Bayern in de Allianz Arena. De ploeg van Niko Kovac won al zijn laatste 10 Bundesliga-thuiswedstrijden. In 7 van die duels hield Bayern de nul. Voorspellen dat Bayern München geen tegendoelpunt krijgt, is gequoteerd op 2.47.

Wedden op Bayern wint zonder tegendoelpunt heeft een quotering van 2.70. Dat lijkt een lucratieve weddenschap aangezien Eintracht Frankfurt de laatste tijd moeizaam scoort in de Duitse competitie: het bleef doelpuntloos in 2 van zijn laatste 3 duels.

Afscheid in stijl

Enkele Bayern-spelers, onder wie Arjen Robben en Franck Ribery, nemen na jaren trouwe dienst afscheid van hun verblijf bij de Duitse recordkampioen. Als het wedstrijdverloop meewerkt, krijgen ze tegen Frankfurt nog speelminuten en wie weet is hen een afscheidsgoal gegund.

Arjen Robben heeft een quotering van 1.96 voor een doelpunt tijdens Bayern München – Eintracht Frankfurt en Ribery is voor deze weddenschap gequoteerd op 2.27.

Bayern zette in zijn meest recente competitieduels grote scores neer. Zo gingen Wolfsburg en Mainz met 6-0 voor de bijl en slikte Dortmund een 5-0 nederlaag. Frankfurt beleefde een aantal weken terug een desastreuze middag door met 6-1 te verliezen in Leverkusen. De weddenschap Bayern wint & meer dan 3.5 goals is gequoteerd op 1.79.

Bayern München – Eintracht Frankfurt tip

Bayern won zijn laatste 10 thuisduels in de Bundesliga. Frankfurt boekte geen zege in zijn laatste 5 competitiewedstrijden. Bayern zal zijn zevende opeenvolgende landstitel glans willen geven met een ruime zege. Tip bij het wedden op Bayern München – Eintracht Frankfurt: Bayern wint & meer dan 3.5 goals.

Bayern München – Eintracht Frankfurt Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.24
Gelijkspel: 5.65
Winst Eintracht Frankfurt: 10.25