18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Eintracht Frankfurt voorspelling – wedden, quotes en tip 10 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Bayern München – Eintracht Frankfurt, DFB-Pokal
Aanvang: Woensdag 10 juni 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.83

Niet alleen de competitie gaat door in Duitsland, ook de DFB-Pokal gaat weer verder. Bayern München gaat het in de halve finale van het toernooi opnemen tegen Eintracht Frankfurt. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden.

Titelfavoriet

Bayern is de huidige koploper in de Bundesliga en doet het erg goed sinds de herstart van de competitie. Het bleef namelijk foutloos met vijf overwinningen uit vijf wedstrijden. De club scoorde in die duels maar liefst zeventien keer en lijkt dan ook niet te stoppen. Bayern maakte tot nu toe 90 doelpunten in dit seizoen van de Bundesliga. De koploper gaat met dit aantal op het record af van meeste doelpunten in één seizoen van de Duitse competitie. Dit staat momenteel op 101 goals en met nog vier wedstrijden te gaan is dit zeker mogelijk.

In de DFB-Pokal gaat het wat minder soepel tot nu toe. Bayern wint wel alles, maar met kleinere verschillen. Zo won het in de achtste finale met 4-3 van Hoffenheim en in de kwartfinale met 0-1 van Schalke 04.

Hoop op de beker

Eintracht Frankfurt doet het in de beker beter dan in de competitie. In de DFB-Pokal rekende het al af met clubs als RB Leipzig en Werder Bremen. Mede door die overwinningen staat de club nu in de halve finale van het bekertoernooi. De bookmakers verwachten wel dat het hier stopt voor Frankfurt, want een overwinning op Bayern levert een quote van 14.75 op.

In de competitie valt er niet veel meer te behalen voor Eintracht Frankfurt. De club staat op de elfde plek en de Europese plekken zijn daardoor ver uit zicht. De club uit Frankfurt hoeft ook niet te vrezen voor degradatie, want het gat tot de nacompetitie is nog zeven punten.

Vijf goals in vijf wedstrijden

Robert Lewandowski is een ware doelpuntenmachine en dit bewijst hij dit seizoen keer op keer. Sinds de herstart van de Bundesliga scoorde hij vijf keer in vijf wedstrijden. De Poolse spits scoorde 30 keer in de competitie dit seizoen en gaat daarmee aan de leiding op de topscorerslijst. Het is dan ook niet gek dat een doelpunt in de beker van hem tegen Frankfurt slechts een quote van 1.31 oplevert.

Duidelijke cijfers

Bayern en Frankfurt kwamen elkaar op 23 mei nog tegen en dit liep uit op een doelpuntenregen. De koploper ging met een 2-0 voorsprong rusten en maakte hier kort na rust 3-0 van. Het uitspelende team kwam echter nog geen tien minuten later terug tot 3-2. Frankfurt kon niet helemaal doorzetten en kreeg daardoor alsnog de deksel op de neus. Bayern liep uiteindelijk nog uit naar 5-2, waardoor het toch nog een ruime overwinning was. Een overwinning van de club uit München heeft dit keer een quote van 1.13.

Bayern München – Eintracht Frankfurt tip

Bayern is duidelijk de favoriet in het aanstaande duel, maar een overwinning van deze club levert nagenoeg niks op. Daardoor zijn andere opties mogelijk beter. Zo scoren beide clubs regelmatig wanneer ze elkaar treffen en dit was een paar weken geleden ook het geval. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat beide teams scoren en deze voorspelling van Bayern München – Eintracht Frankfurt heeft een quote van 1.83.

Bayern München – Eintracht Frankfurt DFB-Pokal wedden

Quotes bij Toto
Winst Bayern München: 1.13
Gelijkspel: 8.05
Winst Eintracht Frankfurt: 14.75