18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 9 augustus 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Bayern München – Chelsea, Premier League
Aanvang: zaterdag 9 augustus 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

De Champions League gaat verder met de returns in de achtste finales. Bayern München en Chelsea gaan de return spelen met als inzet een plek in de kwartfinale. Bayern heeft de beste papieren met drie uitdoelpunten: 0-3. Dit is onze voorbeschouwing voor Bayern München – Chelsea.

De triple

Voor Bayern zit de triple er nog altijd in. Het werd namelijk al kampioen in de Bundesliga en won de DFB-Pokal. Nu kan het dus ook de Champions League nog winnen. Dat is overigens al een tijdje geleden voor Bayern. De Duitsers wonnen het Miljarenbal voor het laatste in het seizoen 2012-2013. In de finale trof het competitiegenoot Borussia Dortmund. De Rekordmeister won uiteindelijk met 2-1.

Het Champions League-avontuur voor Bayern begon in groep B. De groepsgenoten waren Tottenham Hotspur, Olympiakos en Rode Ster Belgrado. Bayern werd uiteindelijk groepswinnaar met een ongeslagen status. Het won zes keer en vergaarde dus achttien punten.

Tweede in de groep

Voor Chelsea is het ook al een tijdje geleden dat het de Champions League in de wacht sleepte. Dat deed het in het seizoen 2011-2012. In de finale kwam het de aankomende tegenstander Bayern München tegen. Na 120 minuten spelen waren beide ploeg in evenwicht: 1-1. Strafschoppen moesten beslissing gaan brengen en die nam Chelsea beter (5-4).

Chelsea werd ingedeeld in groep H. Het moest met Valencia, Ajax en LOSC Lille gaan uitmaken wie er naar de achtste finales zou gaan. Chelsea eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met elf punten. Het stond in punten gelijk met nummer één Valencia, maar de Londenaren legden het af op basis van het onderlinge resultaat.

Wat denken de bookmakers van Bayern München – Chelsea?

De bookmakers zien Bayern München als de favoriet voor de overwinning. Een quotering van 1.37 is verbonden aan die weddenschap. Een zege van Chelsea staat gequoteerd op 6.55 en een gelijkspel op 5.00.

Terug in de tijd

Bayern heeft overduidelijk de beste papieren als het gaat om het bereiken van de volgende ronde. De Duitsers wonnen de heenwedstrijd met 0-3. Na een doelpuntloze eerste helft kwam het in het tweede bedrijf plots binnen drie minuten op 0-2. Serge Gnabry trof doel in de 51e minuut en 54e minuut. Vervolgens bepaalde Robert Lewandowski in de 76e minuut de eindstand op 0-3. In de 83e minuut kreeg Marcos Alonso (Chelsea) nog een rode kaart.

Teamnieuws

Chelsea is gewaarschuwd voor het scorend vermogen van Bayern. Het trof in de groepsfase al 24 keer doel. Daarmee is het tot nu toe de meest scorende ploeg in de Champions League. Daarnaast heeft het ook de topscorer van de Champions League in huis. Robert Lewandoswki trof tot nu toe zes keer doel. Wedden dat Lewandoski tegen Chelsea trefzeker is, staat gequoteerd op 1.46. Voorspellen dat hij de laatste doelpuntenmaker van de wedstrijd is, zoals in de vorige ontmoeting met Chelsea, staat gequoteerd op 3.15.

Bayern München – Chelsea tip

Bayern is favoriet en dat is logisch. Het zit op rozen na de 0-3 overwinning en doet het uitstekend in deze editie van de Champions League. Onze tip bij Bayern München – Chelsea is dat Bayern gaat winnen. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.37 bij Toto.

Bayern München – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.37
Gelijkspel: 5.00
Winst Chelsea: 6.55