18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Barcelona – Valencia voorspelling – wedden, quotes en tip, 17 oktober 2021

Bob Ligthart

Bayern München wint

bet365
1.58
Wed nu

Quota’s van 16.10.2021 / 14:46 uur Alle verstrekte informatie wordt niet gegarandeerd. Tarieven kunnen worden gewijzigd.

De nummers acht en negen van La Liga staan zondag tegenover elkaar. Toch is dit affiche een stuk mooier dan je verwacht, want dit zijn namelijk Barcelona en Valencia. De beide ploegen kende geen hele goed start en kunnen elkaar verder in de problemen brengen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Barcelona – Valencia.

Barcelona: Teaminfo en vorm

De start van het seizoen 2021/22 was op zijn zachtst gezegd onrustig bij Barcelona. De soap rondom Lionel Messi borrelt nog altijd na en de soap rondom Ronald Koeman zijn positie blijft ook maar voortduren. De Nederlandse coach kan daarom wel een goed resultaat gebruiken.

Na zeven wedstrijden staat Barcelona op de negende plaats van La Liga. Het heeft twaalf punten en nog een wedstrijd tegoed. Als het die inhaalwedstrijd weet te winnen staat het in principe slechts twee punten achter op koploper Real Madrid. Er is dus nog genoeg mogelijk voor de ploeg van Koeman. Echter zijn de resultaten van Barça wel nog erg wisselvallig. Voor de interlandbreak speelde de club bijvoorbeeld gelijk tegen Granada en Cádiz, won het daarna van Levante en verloor het begin oktober weer van Atlético Madrid.

Barcelona heeft al vroeg in het seizoen last van veel blessures. Zo zijn Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite al een hele tijd geblesseerd. Sergio Aguëro speelde wegens een blessure nog geen officieel duel voor Barcelona, maar daar lijkt verandering in te komen. De Argentijn maakte eerder deze week zijn officieuze debuut en kan dus spelen. Pedri en Ronald Araújo zijn nog wel vraagtekens.

Valencia: Teaminfo en vorm

Valencia staat vooralsnog één plaatsje boven Barcelona op de ranglijst van La Liga. De club speelde wel een wedstrijd meer. Valencia zit nog in een dip en wil deze aankomend weekend zien te doorbreken. De ploeg won al vier duels op rij niet meer.

Zo verloor het van Real Madrid en Sevilla, en speelde het later nog gelijk tegen Athletic Bilbao en Cádiz. Net als Barcelona kan ook Valencia dus wel een goed resultaat gebruiken. De afgelopen twee seizoenen gaat het sowieso al minder bij Valencia, want het eindigde op de dertiende en negende plek in die jaren. De tijd van een plek in de Champions League is daarmee verdwenen.

Valencia mist José Gayà, Carlos Soler en Thierry Correia al sinds september. Dit zijn de enige geblesseerden van Valencia.

Laatste resultaten Barcelona – Valencia

De laatste twee ontmoetingen leverden veel doelpunten op. Vorig seizoen eindigde het eerste duel, in Camp Nou, in een 2-2 gelijkspel. Bij Valencia ging Barça er wel met de winst vandoor. Mede dankzij twee goals van Lionel Messi won Barcelona uiteindelijk met 2-3. Zonder Messi is de ploeg van Koeman ook de favoriet met een quote van 1.52. Een overwinning van Valencia levert een quotering van 5.55 op.

Barcelona – Valencia La Liga wedden

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt november 24, 2021 9:22 pm.

Belangrijke zaken voor jouw weddenschap op Barcelona – Valencia

  • Memphis Depay is met 3 goals de topscorer van Barcelona
  • Barcelona won in 2019 voor het laatst in eigen huis van Valencia
  • Carlos Soler is met 3 goals de topscorer van Valencia
  • In 2014 viel er voor het laatst slechts 1 doelpunt in een competitieduel tussen deze teams
  • In de laatste 4 onderlinge duels vielen er maar liefst 17 doelpunten

Onze voorspelling Barcelona – Valencia

bet365
1.64
Over 2.5 goals

Het lijkt een redelijk gelijk opgaande strijd te worden. Beide teams zijn niet in blakende vorm. Als we naar de recente geschiedenis kijken, zien we dat er veel goals vallen in duels tussen Barcelona en Valencia. Daarom is onze beste wedtip: Over 2.5 goals. Deze voorspelling van Barcelona – Valencia levert een quotering van 1.64 op.