18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – FC Utrecht voorspelling – wedden, quotes en tip, 17 oktober 2021

Bob Ligthart

Zondag trappen AZ en FC Utrecht de voetbalzondag af in de Eredivisie. De Alkmaarders lijken eindelijk een beetje te draaien, terwijl Utrecht al helemaal los is. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AZ – FC Utrecht.

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt november 25, 2021 9:36 am.

AZ: Teaminfo en vorm

De club uit Alkmaar is op zijn zachtst gezegd slecht aan het seizoen 2021/22 begonnen. AZ won slechts één van de eerste vijf competitieduels, waardoor het onderaan de ranglijst van de Eredivisie bungelde. In de afgelopen twee speelrondes wist de club wel te winnen. Nu staat het op de twaalfde plaats met negen punten. AZ heeft nog wel een wedstrijd tegoed en zou bij winst naar plek negen kunnen stijgen, maar dat is alsnog veel te laag.

AZ is ook actief in de Conference League en daarin wist het in twee wedstrijden vier punten bij elkaar te spelen. Eerst speelde het gelijk tegen Randers en daarna won het met 1-0 van Jablonec. Door deze resultaten staat AZ bovenaan in groep D.

Bij AZ is Frederik Midtsjø een twijfelgeval voor aanstaande zondag. De Noor ontbrak in het laatste duel.

FC Utrecht: Teaminfo en vorm

Utrecht is al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Het won zelfs de afgelopen drie wedstrijden, waardoor het in de laatste vier duels voor de interlandbreak tien punten pakte. Met name de laatste zege was een uitstekende prestatie, want Utrecht versloeg Ajax in de Johan Cruijff Arena.

Mede door deze resultaten staat Utrecht momenteel op de derde plek in de Nederlandse competitie. De club heeft zeventien punten en dit zijn er slechts twee minder dan koploper Ajax. PSV staat nu tweede met achttien punten. Het seizoen is natuurlijk nog erg lang, maar Utrecht heeft een erg sterke start te pakken.

Bij Utrecht waren Tommy St. Jago en Simon Gustafson niet inzetbaar tijdens de afgelopen paar wedstrijden, maar dit bleek dus geen probleem te zijn voor de Domstedelingen.

Laatste resultaten AZ – FC Utrecht

In het vorige seizoen eindigde het eerste onderlinge competitieduel in een spectaculair 2-2 gelijkspel. Utrecht kwam eerst voor, maar zag AZ in de 83ste minuut langszij komen. In de 93ste minuut sleepte Adrian Dalmau er toch nog een punt uit voor FC Utrecht. Later dat seizoen ging Utrecht er met de winst vandoor in Alkmaar. Sander van de Streek was de maker van de enige goal. Dit keer schatten de bookmakers de kansen van AZ goed in met een quote van 2.20, terwijl een zege van Utrecht een quote van 3.25 oplevert.

AZ – FC Utrecht Eredivisie wedden

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt november 25, 2021 9:36 am.

Belangrijke zaken voor jouw weddenschap op AZ – FC Utrecht

  • FC Utrecht heeft na Ajax de minste tegendoelpunten in de Eredivisie
  • AZ won in 2019 voor het laatst van FC Utrecht
  • Anastasios Douvikas is de topscorer van Utrecht met 4 goals
  • Jesper Karlsson en Dani de Wit zijn samen topscorer van AZ met 3 goals

Onze voorspelling AZ – FC Utrecht

FC Utrecht kent een goede opening van het seizoen, terwijl AZ er net in begint te komen. Utrecht bewees zichzelf al tegen grote tegenstanders. AZ won van kleinere clubs. Daarbij won AZ in 2019 voor het laatst van FC Utrecht. Onze voorspelling van AZ – FC Utrecht is dan ook: Dubbele kans, Gelijkspel of winst FC Utrecht en dit levert een quote van 1.71 op.

Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

bet365
1.58
Dubbele kans, Gelijk of winst FC Utrecht

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!