18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Sevilla voorspelling – wedden, quotes en tip 12 mei 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Atlético Madrid – Sevilla, Primera División
Aanvang: zondag 12 mei 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Atlético wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 3.80

De nummers twee en zes van de Primera División staan tegenover elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Atlético Madrid – Sevilla.

Trots

Fans van Atlético Madrid zullen met een trots gevoel terugkijken op dit seizoen, ook al is er bijna geen prijs gewonnen door het team van coach Diego Simeone, behalve de UEFA Super Cup aan het begin van het seizoen, waarin aartsrivaal Real Madrid verslagen werd. Verder was Girona in de Copa del Rey te sterk en verloor Atlético in de achtste finales van de Champions League van Juventus. In de competitie hebben de Madrilenen nog één punt nodig om de tweede plek achter kampioen Barcelona veilig te stellen van Real.

Atlético staat onder Simeone nog steeds bekend als team waar voornamelijk veel defensieve kwaliteiten zijn. Dat zie je ook wanneer je kijkt naar de ranglijst. De Madrileense club kreeg slechts 26 tegendoelpunten in 36 wedstrijden, acht minder dan koploper Barcelona bijvoorbeeld. Vorige week was wel een smetje, toen met liefst 3-0 verloren werd van Espanyol. Tip: in dertien van de achttien thuisduels tot nu toe hield Atlético de nul. Je kunt wedden dat dit tegen Sevilla ook lukt. Deze voorspelling heeft een quote van 3.50.

Strijd

De grote hoop is ingezet op het bereiken van de vierde plaats en Sevilla zit in een spannende strijd om die positie. Op basis van het onderlinge resultaat moet Sevilla Valencia nog voor laten gaan, terwijl Getafe plek vier op dit moment in handen heeft met drie punten voorsprong. Sevilla is aanvallend een sterk team, met na Barcelona de meeste doelpunten voor, namelijk 59 uit 36. Het probleem ligt achterin. Sevilla kreeg 46 tegengoals, het meest van de gehele top acht.

De laatste weken is de strijd om plek vier onnodig spannend geworden voor Sevilla. Van de laatste vier wedstrijden werden er namelijk drie verloren. Rondom een 5-0-zege op Rayo Vallecano bleken Getafe (3-0), Girona (1-0) en Leganés (0-3) te sterk. Opvallend is dus dat in al deze wedstrijden niet beide teams tot scoren wisten te komen, net als de wedstrijd uit bij Real Valladolid van een paar weken terug: 0-2. Je kunt dit als tip gebruiken voor je voorspelling en wedden dat tijdens Atlético Madrid – Sevilla ook niet beide teams scoren, tegen een quote van 2.10.

Onderlinge resultaten

Van de laatste drie keer dat in Madrid het duel Atlético Madrid – Sevilla gespeeld werd, won Atlético er twee en Sevilla een. Kijken we naar de duels in Sevilla, dan wonnen beide teams er een en het werd eenmaal gelijk.

Teamnieuws

Atlético Madrid kan niet rekenen op José Giménez, Lucas Hernández en Stefan Savić, die allen geblesseerd zijn. Daarom zal Diego Godín, die deze zomer gaat vertrekken, sowieso centraal achterin starten. Diego Costa is geschorst, dus Álvaro Morata zal waarschijnlijk in de aanval beginnen.

Bij Sevilla kan de geblesseerde Maximilian Wöber niet meespelen, waar ook Éver Banega geschorst is. Sergio Escudero lijkt tijdig fit om te kunnen spelen, waar Daniel Carriço en André Silva nog vraagtekens zijn.

Atlético Madrid – Sevilla tip

Waar Atlético nog één puntje nodig heeft voor de tweede plaats en Sevilla vol strijdt voor plek vier, lijkt het aannemelijk dat de thuisploeg wint. Sevilla is uit vorm gezien de laatste wedstrijden, waarin het tevens niet scoorde. Dit kun je gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘Atlético wint en houdt de nul’ met een quote van 3.80 bij Toto.

Atlético Madrid – Sevilla Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 2.08
Gelijkspel: 3.50
Winst Sevilla: 3.50