18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 20 februari 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Atlético Madrid – Juventus, Champions League
Aanvang: Woensdag 20 februari 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: X of Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 1.38

Woensdagavond staat er een heel mooi affiche op het programma in de Champions League. Atlético Madrid ontvangt namelijk Juventus in de achtste finale. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Atlético Madrid – Juventus.

Degelijk seizoen

Het gaat dit seizoen best aardig bij Atlético Madrid. Het staat tweede in La Liga en het eindigde ook op die positie in groep A van de Champions League. In die poule had het een gelijk aantal punten als Borussia Dortmund, maar de Duitse club had een beter doelsaldo. Daardoor speelt Atlético Madrid woensdag tegen Juventus. Die wedstrijd belooft gelijk op te gaan, want een overwinning van de Spaanse club heeft precies dezelfde quote als een zege van de Italiaanse club. De quotes zijn bij beiden namelijk 2.70.

 
Atlético Madrid presteert de afgelopen weken een beetje wisselvallig. Het werd een aantal weken geleden uitgeschakeld door Girona in de Copa del Rey. Daarnaast won het drie keer en verloor het twee keer in de Spaanse competitie.

Eenzaam aan de Italiaanse top

Het kan bijna niet anders dan dat Juventus het seizoen afsluit als kampioen van Italië. Na 24 gespeelde wedstrijden staat het dertien punten voor op Napoli, dat tweede staat. De Oude Dame doet het dan ook erg goed dit seizoen, want het verloor nog geen enkele wedstrijd in de Serie A. Daarnaast scoorde Juve 52 goals en hoefde het er maar vijftien te incasseren.

 
Met de vorm zit het ook wel goed bij de Italiaanse grootmacht. Het won de laatste twee weken met 0-3 en 3-0. De week daarvoor speelde het nog met 3-3 gelijk.

 
In de Champions League verloopt vooralsnog ook alles nog vlekkeloos voor Juventus. Het won groep H, waarin Manchester United, Valencia en Young Boys de tegenstanders waren. De club wil die lijn doortrekken, maar dan moet er wel van Atlético Madrid gewonnen worden.

Eerdere ontmoetingen

In 2014 kwamen de twee teams elkaar al tegen in de Champions League. In de groepsfase speelden de teams twee keer tegen elkaar. Atlético Madrid won het eerste duel met 1-0 door een goal van Arda Turan. De tweede wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Als er dit keer weer geen winnaar uit de strijd komt, dan heeft dat een quote van 2.95.

Atlético Madrid – Juventus tip

Beide ploegen zijn bezig aan een sterk seizoen, maar Juventus lijkt toch wat sterker. Die club won namelijk groep H in de Champions League en staat bovenaan in de Serie A. Atlético Madrid werd tweede in poule A en staat ook tweede in de Spaanse competitie. De nummer twee van Spanje speelt wel thuis en is vaak sterk wanneer het voor eigen publiek in actie komt. De tip bij deze wedstrijd is: X of Juventus. Die ploeg lijkt meer kans te maken op de winst, maar een gelijkspel lijkt ook zeker mogelijk. Deze voorspelling van Atlético Madrid – Juventus heeft een quote van 1.38.

Atlético Madrid – Juventus Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 2.70
Gelijkspel: 2.95
Winst Juventus: 2.70